reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
U mnie w nocy marudziła wzięłam do łóżka naszego, zasnęła, jak się kręciła, to smoczek dałam i dopiero o 5 mleko dostała. Po 6 też już spać nie chciała, ale przysnęła i wstała o 7:20.U mnie tez wstala 1000 razy, i obudziła się na dobre o 5.30.... Chwilo trwaj![]()

Ja wzielam kolo 4 do mnie do lozka, a o 5 slysze że się firanka bawiU mnie w nocy marudziła wzięłam do łóżka naszego, zasnęła, jak się kręciła, to smoczek dałam i dopiero o 5 mleko dostała. Po 6 też już spać nie chciała, ale przysnęła i wstała o 7:20.![]()

U mnie pobudka po 5ej ale zalaczylam szum i zasnela, uf. Ale po 7mej juz pobudka na szalenstwo i kreciolki po lozkuJa wzielam kolo 4 do mnie do lozka, a o 5 slysze że się firanka bawinakłada sobie na twarz.... Ale już widzę, że jest śpiąca i marudna, będę wredna niech nie śpi
![]()

G
gość _199
Gość
Może jakaś dzisiaj była faza księżyca ? Ja widzę że on próbuje usiąść, więc może z tych emocji nie potrafi spać 

Taki zabobonA dlaczego nie obcina sie wloskow? Nic nie slyszalam i tez obcielam koltuny.

rosenberg
Fanka BB :)
U nas tez były podobnie. Najpierw po północy, potem po 2 i po 4. Dalej nie wiem bo już spał ze mną ;D dobre chociaż to, że ja przed chwilą się obudziłam, a młody dalej śpi.u nas znowu kolejna![]()
reklama