Michalina_25
Fanka BB :)
A my dalej walczymy z katarem
kiedy to sie skonczy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomysl zeby dorobić sobie do lozeczka kolka tak jak ja. Niby glupi pomysl ale mi udało się odstawić mloda od usypiania wlasnie na rękach. Dla kręgosłupa to mega odfolgaNo niestety na rękach... Daje smoczka, pieluchę, chodzę po domu i lulam. Wiem, fatalny sposób ale inaczej nie zaśnie. Jedynie rano leżymy razem w łóżku to zaśnie sama.
Pajac ubieramJak ubieracie dzieciaki do snu jak jiz jest tak chlodniej ?
Pajac, albo body, co mam pod rękąJak ubieracie dzieciaki do snu jak jiz jest tak chlodniej ?
Ja dzis zamiast pajaca ubrałam body na dlugi i gole nogi. I mloda o dziwo poszla spac bez płaczu i marudzenia. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy poprostu w pajacu bylo jej za ciepło a ja się nie domyśliłam;D zobaczymy jak noc minie ;pPajac, albo body, co mam pod ręką
body na krotki albo dlugi rekawJak ubieracie dzieciaki do snu jak jiz jest tak chlodniej ?
Nasz młody śpi w pajacu albo w rampersie z długim rękawem i długimi nogawkami. Czasami jak jest dużo chłodniej to zakładam skarpetkiJak ubieracie dzieciaki do snu jak jiz jest tak chlodniej ?
Ewentualnie body plus jakieś lekkie spodenki do spaniaNasz młody śpi w pajacu albo w rampersie z długim rękawem i długimi nogawkami. Czasami jak jest dużo chłodniej to zakładam skarpetki
U nas do tej pory tylko body a dziś założyłam młodemu pajac bo noc zimna.Jak ubieracie dzieciaki do snu jak jiz jest tak chlodniej ?