reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No pamiętam,=faktycznie. W sumie mam trochę nowych od dziadków i są spoko.
Właśnie dziewczyny ja polecam ubranka z Kauflanda. Świetny materiał, suepr bawełna i mega się trzymaja. Młody ma body i legginsy z kaufa od babci i ciągle w nich chodzi bo w sumie to jedne z najlepszych naszych ubranek.
Ja tez kupuje uzywane ;) ale tez nie moge sie powstrzymac zeby kupic nowe - raczej na promkach. Sobie tez kupuje duzo uzywanych 😀 ja tam nie mam z tym problemu. 😀

Dziewczyny!
Jaki odkurzacz tyłu roomba polecacie? Z funkcją mycia sprawdza się ?
Ja mam xiaomi, i sprawdza mi się ok. Mało używam funkcji mycia bo wole sama umyć 😂

Załączniki

• Screenshot_20210827_163348_com.empik.empikapp.jpg
    Screenshot_20210827_163348_com.empik.empikapp.jpg
    174,1 KB · Wyświetleń: 54
Jak tam mala? Opanowała siadanie??
Bardzo szybko sie uczy. 🤭 trzy susy i jest na siedząco. Jeszcze sie troche meczy w tej pozycji i po czasie upada. Jak ją cos z tylu stabilizuje (np. zawinieta kołdra) to troche dluzej posiedzi. Tutaj pierwszy szpagat 😄

Załączniki

• 319D36D7-B4C5-4BE3-81A4-01F63356C33B.jpeg
    319D36D7-B4C5-4BE3-81A4-01F63356C33B.jpeg
    200,4 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry