G
gość _199
Gość
On był używanyCo innego kupić nowy wózek od osoby prywatnej, jeszcze z folią, tak jak piszesz, a co innego faktycznie używany, nawet w dobrym stanieJa pisałam o używanym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On był używanyCo innego kupić nowy wózek od osoby prywatnej, jeszcze z folią, tak jak piszesz, a co innego faktycznie używany, nawet w dobrym stanieJa pisałam o używanym.
Piekna waga !My dzisiaj po szczepieniu, bałam się, że będzie wrzask. A ta bardziej płakała przy ważeniu, niż przy szczepieniu. Teraz spokój na pół roku.Lena waży 8 kg.
![]()
Ja tez kupuje uzywaneNo pamiętam,=faktycznie. W sumie mam trochę nowych od dziadków i są spoko.
Właśnie dziewczyny ja polecam ubranka z Kauflanda. Świetny materiał, suepr bawełna i mega się trzymaja. Młody ma body i legginsy z kaufa od babci i ciągle w nich chodzi bo w sumie to jedne z najlepszych naszych ubranek.
Jak tam mala? Opanowała siadanie??Ja tez kupuje uzywaneale tez nie moge sie powstrzymac zeby kupic nowe - raczej na promkach. Sobie tez kupuje duzo uzywanych
ja tam nie mam z tym problemu.
![]()
Ja mam xiaomi, i sprawdza mi się ok. Mało używam funkcji mycia bo wole sama umyćDziewczyny!
Jaki odkurzacz tyłu roomba polecacie? Z funkcją mycia sprawdza się ?
Bardzo szybko sie uczy.Jak tam mala? Opanowała siadanie??
Polecam Mi Vacum Mop proDziewczyny!
Jaki odkurzacz tyłu roomba polecacie? Z funkcją mycia sprawdza się ?
A ja Pinokio i Mayoral i Next i Name It