reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny my po szczepieniu, udało nam się dostać szczepionkę infarnix heksa. Młody waży 9 kg. Ale ma jakieś szmery na serduszku i delikatnie wystającą wątrobę. Więc będziemy wszystko sprawdzać dodatkowymi badaniami.
Piękna waga. :) miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Moj Mlody wcinal dzisiaj sloiczek z mieskiem w potrawce i az mu sie uszy trzesly-samych warzyw tak chetnie nie je.
tez kupilam te Lupilu Premium wczoraj, ale stwierdzam, ze sa bardzo cienkie i takie „nieoddychajace”. Ja jednak Pampers Premium Care albo Pure albo Bambiboo najbardziej lubie.
A czy ktoras z Was chodzi z Maluszkiem na zajecia sensoryczne? Bo cos mi sie kojarzy, ze byla o tym mowa. Zastanawiam sie nad tym-co jest na takich zajeciach? My mamy rehabilitacje przedluzona do roczku, ale to glownie sa masaze, a chcialabym, zeby synek tez z innymi dziecmi chodzil na zajecia.
Ja kochana bd chodzic z mloda. Polecam te zajęcia z całego serca. Ze starsza chodzilam 3 razy az 😀

Boże dziewczyny dobijcie mnie ! Mloda nos czysty. A nie spi. Wstake co godzina. A to mleko, a to woda. A to od tak poprotsu.. teraz wstala o 3 i gotowa do zabawy. 40 minut zeby znowu usnela.. szczerze mam dosc.... jak ją przestawić ze noc tk noc i sie spi ;/ juz mi sil brak żeby wstawać co godzina do niej...

Boże dziewczyny dobijcie mnie ! Mloda nos czysty. A nie spi. Wstake co godzina. A to mleko, a to woda. A to od tak poprotsu.. teraz wstala o 3 i gotowa do zabawy. 40 minut zeby znowu usnela.. szczerze mam dosc.... jak ją przestawić ze noc tk noc i sie spi ;/ juz mi sil brak żeby wstawać co godzina do niej...
Ja mam to samo :( nie wiem już co robić, mam ochote włożyć stopery i isc spać.

reklama
Do góry