reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ojaaa, dzisiaj 6 godzin przesłane ciągiem!! 😱
Zasnął o 20, o północy pobudka na mleko i druga dopiero po 6 😱😱🎉🎉🎉🎉🎉 już się obudził, a ja karmiąc go w sumie też się obudziłam bo mój organizm przeżył szok od takiej ilości snu ciągiem 😂
U mnie prawie 7 h 😍😍😍czuje się jak nowo narodzona😁 serio obudziła się o 4.30 a ja wyspana bylam 😂😂😂ale jeszcze po spaliśmy do 7.30😁

Ale wam zazdroszczę takiego długiego snu, u nas niestety nocki nadal tragedia i nie zapowiada się na to żeby miało się to zmienić😭

Super, a skad bierzesz przepisy? I co dajesz zamiast cukru?
Nie daje cukru:) Chlebek był mega słodki od bananów, a gofry są naprawdę dobre nawet bez cukru. Nawet jak robię owsiankę, czy kasze manne i później po córce kończę to są naprawdę smaczne. Ale czytałam, że chyba daktyle można dać? Jako zamiennik cukru. Ja jeszcze nie dawałam w ten sposób. Ja biorę przepisy z instagrama, dwie babeczki obserwuje @u_wojtusia_na_talerzu i @ladyochmistrzyni trochę też z @alaantkoweblw, od każdej jakiś przepis podpatrzyłam:)

Teraz widzę, że na alaantkowe mają jakąś promkę na ich książki itp. Mają nawet ebook z przepisami na Wigilię, chyba się skusze :)

U nas zasnęła trochę przed 20, było parę pobudek, dwa razy na ręce brałam, lulałam i szła dalej spać. 1:30 mleko, potem o 6:30 i o dziwo dalej poszła spać i wstałyśmy 9:30 jakoś 😊 katar ma i trochę się męczy. 🙄

Dziewczyny czy kupowałyście kiedyś body z Sinsay? bo widzę że mają spoko ceny,tylko nie wiem jak materiał jakościowo czy jest spoko.

reklama
Do góry