Michalina_25
Fanka BB :)
@rosenberg niedawno pisałas ze bierzesz lub brałaś olejek cbd. Jaki i gdzie zamawiasz? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alek dalej lata w 62/68 a już prawie 86 nosiTo prawda, mój Filip jeszcze nuedawno wchodził w body z lupilu rozmiar 56. Śmiałam sie, że ubranie rośnie razem z nim![]()
Haha to teraz już sama nie wiem czy są małe czy są okMoże taka partia, bo mój grubcio normalnie chodzi w ich ubrankach + używamy pieluch tetrowych.
Sztywniejszy jak dla mnie. Ale widzisz chyba wszystko zależy od budowy dziecka, bo moja opinia jest zupełnie innaHaha to teraz już sama nie wiem czy są małe czy są okpewnie tak jak piszesz zależy od part. A materiał mają taki jak w lidlu czy taki sztywny?
Ja z Sinsay dawno nic dla młodego nie kupowałam, ale kojarzę, że body na długi rękaw było jak miałam, to było sztywne, ale rozmiar ok, a z krótkim rękawem było mięciutkie i rozciągliwe, rozmiar też ok, ani za duży ani za mały, ale jakbym zamawiała to wzięłabym większe, bo wtedy prędzej czy później wynosi, a za małe trzeba zwracaćHaha to teraz już sama nie wiem czy są małe czy są okpewnie tak jak piszesz zależy od part. A materiał mają taki jak w lidlu czy taki sztywny?
Filip też już teraz w 62/68, a nosi zwykle 68Alek dalej lata w 62/68 a już prawie 86 nosi![]()
Ostatnio stąd Link do: Olej CBD - Olej Konopny - Naturalne 100% oleje CBD - Cibdol@rosenberg niedawno pisałas ze bierzesz lub brałaś olejek cbd. Jaki i gdzie zamawiasz?![]()
Zależy jak widzę jak spi jak kamienDziewczyny, ktorych dzieci nie zasypiaja same - po jakim czasie od uspienia odkladacie do łóżeczka?![]()