G
gość _199
Gość
Tego się boje, bo pokochałam to jedzenie bez wyrzutówCzemu ja nie chudłam jak karmiłamja przytylam znowu
ale jadlam brzydko
teraz znowu wracam na właściwy tor

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego się boje, bo pokochałam to jedzenie bez wyrzutówCzemu ja nie chudłam jak karmiłamja przytylam znowu
ale jadlam brzydko
teraz znowu wracam na właściwy tor
Tak, to jest niezly plusTego się boje, bo pokochałam to jedzenie bez wyrzutówja zaczęłam chudnąć, jak on wisi na cycku całą noc
chociaż tyle z tego mam !
U nas obiad to tak średnio o 19 jest normalnieJa dzisisj o godzinie 19 zjadlam obiadbo już mi brakuje doby
![]()
Jak już zaśnie przy butli to raczej się nie budziI nie budzi się!?
To ile macie karmień w nocy?Tego się boje, bo pokochałam to jedzenie bez wyrzutówja zaczęłam chudnąć, jak on wisi na cycku całą noc
chociaż tyle z tego mam !
Oj tak… moja miala chyba dwa takie incydenty , matka się podpaliła, ale nic z tego na dluzsza mete nie wyszloJak już zaśnie przy butli to raczej się nie budzidziś np przy butli nie zasnął a że oszczędzam plecy to woziłam go w wózku i jakoś po 10 minutach w końcu zasnął. Ale sam w łóżeczku to nie ma szans. A był już przez chwile taki czas że sam zasypiał, to było piękne
![]()
Ja mam chyba milion. A tak serio to mysle ze mam z 6-8… od 19-7.00To ile macie karmień w nocy?![]()
My tak samoOj tak… moja miala chyba dwa takie incydenty , matka się podpaliła, ale nic z tego na dluzsza mete nie wyszlo![]()
Mi też brakuje dobyJa dzisisj o godzinie 19 zjadlam obiadbo już mi brakuje doby
![]()
Tak jak dziewczyny piszą, chyba z milionTo ile macie karmień w nocy?![]()