Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widzisz ! U nas powrót do punktu wyjścia, nie da się go odłożyć, uśpić ani nicOoo wlasnie mi sie udalopierwsze kotu za ploty! W koncu, po tygodniu prób
![]()
Ja dzisisj o godzinie 19 zjadlam obiadNo widzisz ! U nas powrót do punktu wyjścia, nie da się go odłożyć, uśpić ani nicmusi być mama.
No coś Ty, myslalam ze Twoj juz pieknie sam usypia. Eh no, nie idzie nic zaplanowac z tymi dziecmi !!!No widzisz ! U nas powrót do punktu wyjścia, nie da się go odłożyć, uśpić ani nicmusi być mama.
Ja od razu odkładamDziewczyny, ktorych dzieci nie zasypiaja same - po jakim czasie od uspienia odkladacie do łóżeczka?![]()
Ja od razu odkładam![]()
A jak z butelką? Odstawiłaś od piersi już?No widzisz ! U nas powrót do punktu wyjścia, nie da się go odłożyć, uśpić ani nicmusi być mama.
Ja karmie przed snem na łóżku na leżąco, a przenoszę różnie. Czasami po 15 minutach, czasami po godzinie... Zwykle jeszcze sobie z młodym leże, glaskam i tule albo coś czytam na telefonie.Dziewczyny, ktorych dzieci nie zasypiaja same - po jakim czasie od uspienia odkladacie do łóżeczka?![]()
Niee, ale na noc piję tylko kaszkę z butelki. Do roku go przetrzymam, a potem już mu całkowicie mleko odstawie.A jak z butelką? Odstawiłaś od piersi już?
Czemu ja nie chudłam jak karmiłamNiee, ale na noc piję tylko kaszkę z butelki. Do roku go przetrzymam, a potem już mu całkowicie mleko odstawie.
Szczerze mówiąc przemawiają przeze mnie pobudki egoistyczne, jem za pięciu, a strasznie chudnę![]()