Aaa wlasnie mialam pytac czy nie placze jak sie obudzi. Ja konpletnie nie wiem jak sie zabrac za usypianie jej bez cyca, jak smoczka nie akceptuje.Potwierdzam dzis było do dupy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa wlasnie mialam pytac czy nie placze jak sie obudzi. Ja konpletnie nie wiem jak sie zabrac za usypianie jej bez cyca, jak smoczka nie akceptuje.Potwierdzam dzis było do dupy![]()
Może się przyzwyczai po malu.W sumie nie wiem, zapytam pediatry, na zaleceniach mam 2x dziennie jedna saszetkę i do tego dwie krople Wit c na każdą dawkę. Myślałam żeby dawkować saszetkę np w 3 turach bo w ogóle nie wiem jak mu to podać, i tak jak mu daje to wypluwa i tylko część połknie. Widzę że coś do brzuszka trafia bo kupy ciemne, ale na bank połowę dawki maksimumnie wiem, nic nie wiem, pogadam z pediatra w przyszłym tygodniu, zobaczę jak weekend bo ostatnia noc była już lepsza.
Nie placze raczej jakos tak mocno. Daje znać, że wstala. Dzisiaj wstala sobie o godzinie 3 i nie spala do 5...Aaa wlasnie mialam pytac czy nie placze jak sie obudzi. Ja konpletnie nie wiem jak sie zabrac za usypianie jej bez cyca, jak smoczka nie akceptuje.![]()
Haha noJakie włoski!Alvaro mały.
![]()
Tak, takie pobudki są najgorsze. Mi wtedy psychika też wysiadaNie placze raczej jakos tak mocno. Daje znać, że wstala. Dzisiaj wstala sobie o godzinie 3 i nie spala do 5...Plakac mi się chciało, jak chodzila po nas calowala
az wkoncu ja mocno przytuliłam dalalam mleko i zasnela
Ooo to sobieKalendarz adwentowy za 50zl kupiłam a wartość ponad 300zl![]()
Jak wstalam o 7 to nie widzialam nic na oczyTak, takie pobudki są najgorsze. Mi wtedy psychika też wysiada![]()