reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Benzyna idzie w dół ! Ostatnio u nas 6.30 zł a wczoraj 6.07 zł. Oby dalej taniałoJak dadzą to znowu coś pojdzie w górę tak to działa. Z pustego nie nalejąteraz 500 zł które dają ma wartość pewnie 250 zł. Paliwo koszmar... To są jaja serio. A oni rozdają pieniądze.... Wymyślałaja jakieś nowe lady... Sponsorują patologię i tyle. Mam nadzieję, że to się skończy, tylko nie będzie czego juz ratować
![]()
G
gość _199
Gość
U mnie dalej nie dobiło do 6 złBenzyna idzie w dół ! Ostatnio u nas 6.30 zł a wczoraj 6.07 zł. Oby dalej taniało
G
gość _199
Gość
No właśnie u nas wszystkie benefity się dostaje jak się nie pracuje i to nie jest sprawiedliwe.Wiesz jakby patrzeć, kogo stać na dzieci, to by się okazało, że większość ludzi dzieci by nie miała. Tym co się nie chce pracować, to w ogóle nie powinni płacić, ale wiem jak jest. Często ktoś pracuje uczciwie i zarabia mniej niż taki leser, no takie życie niesprawiedliwe. Sama wiem po sobie i swojej pracy. Niepracującym też bym grosza nie dała i to powinno być kryterium, a nie wysokość dochodu, który zresztą często ludzie sobie zaniżają żeby dostać jakieś świadczenie.
Ja to się boje iść do mopsu po pomoc, chociaż teoretycznie mogłabym udawać samotną matkę bez dochodu, ale nie umiem tak kłamać.

Będę się cieszyć jak zejdzie na 5 zlBenzyna idzie w dół ! Ostatnio u nas 6.30 zł a wczoraj 6.07 zł. Oby dalej taniało

G
gość _199
Gość
Ja mam w gazie, ale jak kupowałam samochód to do pełna za 80 tankowałam i robiłam 350 km, teraz place 115 do pełnaBędę się cieszyć jak zejdzie na 5 zlale już pewnie nie możliwe
samochód nasz pali jak smok
az strach jeździć hahaha.

Łeeee to nie są kosztyJa mam w gazie, ale jak kupowałam samochód to do pełna za 80 tankowałam i robiłam 350 km, teraz place 115 do pełnaa samochód kupiony w marcu, więc co będzie za kolejne pół roku
![]()

G
gość _199
Gość
No my jeździmy autem na budowę, więc z tysiak na paliwo idzie. Ale przy benzynie byłby hardkor.Łeeee to nie są kosztyu nas 2 razy w msc pełny bak cena kolo 500 zl
(za jeden)
![]()
reklama
Dokladnie !Niech już te państwo nic nie daje więcejdają i dają
tylko szkoda, że olej juz tyle kosztuje, że szok!!!!! Takie zdziwienie mnie wzięło w biedronce