No właśnie jak hanka zaczęła chodzic to ani razu na głowę nie laduje tylko na dupeJa mam wrażenie że u nas już niebawem zacznie samodzielnie chodzić, bo zaczyna się już puszczać sofy czy szafek. A za każdym razem jak go chce posadzić to nogi prostuje i leci, ale ja go oczywiście jeszcze muszę podtrzymywać. Będzie gotowy to stanie i pójdzie, takie jest moje zdanie. Ale wiem że jak już zacznie sam dreptać to pewnie już nic kompletnie nie zrobię bo będę za nim latać jak głupia żeby głowy nie rozbił![]()
reklama
Oby mój syn też tak miałNo właśnie jak hanka zaczęła chodzic to ani razu na głowę nie laduje tylko na dupetakze luzik.
Ewq9
Fanka BB :)
Mój już dawno stoi sam długo, ale jakoś nie chce się ruszyć i iść. Za bardzo się chyba boi, dlatego uważam że jeszcze trochę potrwa zanim on zacznie chodzićJa mam wrażenie że u nas już niebawem zacznie samodzielnie chodzić, bo zaczyna się już puszczać sofy czy szafek. A za każdym razem jak go chce posadzić to nogi prostuje i leci, ale ja go oczywiście jeszcze muszę podtrzymywać. Będzie gotowy to stanie i pójdzie, takie jest moje zdanie. Ale wiem że jak już zacznie sam dreptać to pewnie już nic kompletnie nie zrobię bo będę za nim latać jak głupia żeby głowy nie rozbił![]()
G
gość _199
Gość
Ehh dziewczyny u nas znowu zasypianie tylko przy cycku. Jak ja mam go odstawić
już nie daje rady z tym.
rosenberg
Fanka BB :)
Ja tam w ogóle sie nie jaram wczesnym chodzeniem bo na bank będzie mi młody uciekał wszędzie, a nie chce mi się za nim gonić ,
więc na razie cieszę się póki nie chodzi. Dzisiaj miał jedną krótka drzemkę w nosidle na zakupach w Ikei i to wszystko
na szczęście już śpi 
Tez nie jestem zwolenniczką szybkiego chodzenia zwłaszcza, że mój mały miał w założeniu długo czworakowac żeby ćwiczył mięśnie brzucha. Chodziła, pchacza nie ma ale po domu pcha krzesla, swoje krzesełko do karmienia i idzie. Już od kilku dni się puszcza i robi po kroczku a dziś zaszal i robi tych kroków coraz więcej.
Powiem ci, że Hanka mimo chodzenia,duzo czworakuje. Szybciej jej to idzie jak ma uciekać od siostryTez nie jestem zwolenniczką szybkiego chodzenia zwłaszcza, że mój mały miał w założeniu długo czworakowac żeby ćwiczył mięśnie brzucha. Chodziła, pchacza nie ma ale po domu pcha krzesla, swoje krzesełko do karmienia i idzie. Już od kilku dni się puszcza i robi po kroczku a dziś zaszal i robi tych kroków coraz więcej.
reklama
G
gość _199
Gość
To u nas tak jest ze staniem, stał sam, dostał tego pchacza i się z nim przewrócił. Chodzi tylko przy meblach, sam nie ma mowy żeby stanął :/Moja mloda ma problem z samodzielnym siadaniem... odkąd się uderzyła i zbila glowe to nie chce siadać sama. Ciagle wstaje ale jak chxe usiąść to krzyczy i wyciąga rece zeby jej pomóc;/