reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dlatego my nie chcemy domu ani szeregówki bo myszki wchodzą. Z kim nie gadam to masakra 😂a ja nienawidze 😂
Nie no ja nie narzekam :D docelowo chcemy dom. Na razie ta szeregowka to taka namiastka :D lubię dwupoziomowe chaty, dół i górę bo jednak daje to fajna prywatność, na zasadzie np mój facet może sobie siedzieć na dole z kolegą a ja na górze z młodym i mamy święty spokój. Jakoś tak zawsze mi się to podobało i nie zawiodłam się, faktycznie dla nas jest to ekstra

Nie no ja nie narzekam :D docelowo chcemy dom. Na razie ta szeregowka to taka namiastka :D lubię dwupoziomowe chaty, dół i górę bo jednak daje to fajna prywatność, na zasadzie np mój facet może sobie siedzieć na dole z kolegą a ja na górze z młodym i mamy święty spokój. Jakoś tak zawsze mi się to podobało i nie zawiodłam się, faktycznie dla nas jest to ekstra
Ja mam piętrowy dom na dole można remont robić a mały ugory śpi na dole też u nas w sypialni łóżeczko jest 🥰

😬😬😬😬😭😭😭 Ja regularnie puszczam parę z żelazka na materac nasz i młodego 😭 więc mam nadzieję że robale to nie u nas.
Jeszcze ta mysz mieliśmy ostatnio... Koszmar 😂😂 myślałam że zemdleje bo mi się wydawało że zaraz wyskoczy :D
Na lato już przygotowujemy olejek mietowy na progi i moskitierę bo mnie wykończy ten parter 😂
a na co jest ten olejek miętowy?🙈

a na co jest ten olejek miętowy?🙈
Na odstraszenie gryzoni. Nie lubią bardzo zapachu olejku miętowego, tylko to trzeba kupić porządny, prawdziwy naturalny olejek z mięty pieprzowej. A lawendowy, a najlepiej miks lawenda + trawa cytrynowa polecam na pająki i owady i świetnie odstrasza też komary, ja go w lecie rozciencxam i psikam wózek

Na odstraszenie gryzoni. Nie lubią bardzo zapachu olejku miętowego, tylko to trzeba kupić porządny, prawdziwy naturalny olejek z mięty pieprzowej. A lawendowy, a najlepiej miks lawenda + trawa cytrynowa polecam na pająki i owady i świetnie odstrasza też komary, ja go w lecie rozciencxam i psikam wózek
nie wiedziałam🙈 to muszę się zaopatrzyć bo juz 2 myszki mielismy w domu🤯

reklama
🎊

Załączniki

• photocollage_202218173747220.jpg
    photocollage_202218173747220.jpg
    152,1 KB · Wyświetleń: 93
Do góry