Pewno zupę jakas gulaszowa2, pieczonego kurczaka w ryżu pieczonym, i myślę o lasani@Święta92 a jakie główne dania chcesz podać na roczek?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewno zupę jakas gulaszowa2, pieczonego kurczaka w ryżu pieczonym, i myślę o lasani@Święta92 a jakie główne dania chcesz podać na roczek?![]()
SuperDziewczyny u nas roczek jednak w lokalu. W tej małej sali chcą od nas 50zl od osoby za zupe + drugie danie na polmiskach i przystawki do tego, kawa herbata owoce . Wiec ja zamawiam tort, robie małej alodki stolik i kupuje napoje i ide na gotowe ;D
Rzeczy do słodkiego stolika juz zamówione. Dekoracje z balonow upatrzone. Zostalo tylko wybrać małej ubranko i prezent ;p
Ojjj duzo ma. Pewnie inni też złapią. Rób jej szybkie zimne prysznice a nie kąpiele, bo będzie jej sie babracA my walczymy z opsa pewnie jeszcze z półtorej tygodnia jak nicprzynajmniej z głowy będzie miała
![]()
Moge wpasc?Pewno zupę jakas gulaszowa2, pieczonego kurczaka w ryżu pieczonym, i myślę o lasaniw trakcie lubię dac bruscietty na ciepło z pomidorkiem
![]()
Niewiem Natalia nie ma chodzi do przedszkola mały też nie ma narazie...najgorzej to ma wysyp ma pusiOjjj duzo ma. Pewnie inni też złapią. Rób jej szybkie zimne prysznice a nie kąpiele, bo będzie jej sie babrac
Biedna mała ...Niewiem Natalia nie ma chodzi do przedszkola mały też nie ma narazie...najgorzej to ma wysyp ma pusiu nas w rodzinie też ktoś w buzi miał więc to wogole już przerąbane
Twoja miała już ospę?
Jeszcze niee. Jak zobacze tylko 1 krostkę to dam jej heviran albo coś przeciwirusowego by uniknąć właśnie duzo wykwitówNiewiem Natalia nie ma chodzi do przedszkola mały też nie ma narazie...najgorzej to ma wysyp ma pusiu nas w rodzinie też ktoś w buzi miał więc to wogole już przerąbane
Twoja miała już ospę?