reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiecie co jestem dzis taka przygnębiona... Jak ludzkość upadła, przykro mi, że moje dzieci będą musiały na to patrzeć 😥😥 od rana łzy same mi lecą 😥😥
mam to samo. Rano jak wstałam, gdzieś wyskoczyła mi pierwsza wiadomość i zaczęłam sprawdzać… teraz siedzę na ławce w parku, dziecko śpi, pogoda przepiękna. A ja mam mętlik w głowie, czuje wielki niepokój, boje się jak to wszystko się potoczy… Patrzę na słodko śpiącego Julka i pierwszy raz boje się o przyszłość…

mam to samo. Rano jak wstałam, gdzieś wyskoczyła mi pierwsza wiadomość i zaczęłam sprawdzać… teraz siedzę na ławce w parku, dziecko śpi, pogoda przepiękna. A ja mam mętlik w głowie, czuje wielki niepokój, boje się jak to wszystko się potoczy… Patrzę na słodko śpiącego Julka i pierwszy raz boje się o przyszłość…
Mam dokładnie to samo. Patrzę na moich chłopaków i nie wierzę, że za chwilę ich spokojne życie może zostać zniszczone. Ja osobiście się boje ze dotknie nas wojna jeśli nie fizycznie to gospodarczo.no i zaczną się powołania do wojska... Część moich znajomych już poprzednio przy zajęciu Krymu dostała wezwania na szkolenia.

Ja mam tak samo.. Patrzę dzisiaj na Hankę i nie mogę uwierzyć w to co się dzieje... Analizuje, planuje. Jutro jedziemy wyrobić paszporty dziewczyna... Dokumenty w jedną całość składam w domu.. Mąż mowi, że przesadzam i oby miał rację....

Ja mam tak samo.. Patrzę dzisiaj na Hankę i nie mogę uwierzyć w to co się dzieje... Analizuje, planuje. Jutro jedziemy wyrobić paszporty dziewczyna... Dokumenty w jedną całość składam w domu.. Mąż mowi, że przesadzam i oby miał rację....
Dowody juz w poniedziałek zlozylam papiery dla dziewczyn... Jakis taki niepokój czuje od jakiegoś czasu

Dziewczyny, których dzieciaczki mają niskie żelazo, jakie u Was normy i wyniki? Wiem, że mi to nic nie da ale martwię się i nie wiem, czego szukam. Hemoglobina u nas w normie, tylko żelazo niskie.

reklama
Do góry