My od wczoraj nad jeziorem od 10 rano do 20 na dworzeU nas to samo, jak wyszłyśmy na dwór o 11 to wróciłyśmy o 18![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My od wczoraj nad jeziorem od 10 rano do 20 na dworzeU nas to samo, jak wyszłyśmy na dwór o 11 to wróciłyśmy o 18![]()
My od wczoraj nad jeziorem od 10 rano do 20 na dworzehanka w życiu taka brudna nie hyla
![]()
Ja szczerze wole na dworze niż w domu. Place zabaw, chodzenie kolo wozka. Oglądanie zwierzątek i czas leciCo wy z tymi dziećmi robicie, na tym dworzemy byliśmy godzinę I nuda
wysoki chłopczykMój też się fajnie bawił na podwórku![]()
To u nas odwrotnie - w domu nudaCo wy z tymi dziećmi robicie, na tym dworzemy byliśmy godzinę I nuda
Jeszcze nie boi się jakoś jest ruchliwy za ręce dużo chodzi i przy meblachwysoki chłopczykchodzi juz?
Przykro mi...aż tak źle jestDziewczyny muszę się z wami pożegnać. Wyprowadziłam się z domu I muszę się w pelni skupić na dziecku, znaleźć jakąś pracę i ogarnąć całe finanse i wiele innych rzeczy.
Dziękuję za ten czas z wami, wiele razy mi pomogłyście, ale nie jestem wstanie tu dłużej być, jestem w totalnej rozsypce, a widok szczęśliwych rodzin jeszcze bardziej mnie rozsypuje na małe kawałki.