Michalina_25
Fanka BB :)
jak u Was po szczepieniu??Ja przepraszam, ale śmiałam się z tego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak u Was po szczepieniu??Ja przepraszam, ale śmiałam się z tego![]()
no dzisiaj przyszła kolejna dziewczyna. Aż się boje co to będzie, widać, że nie ma jakiegoś dużego doświadczenia z tak malutkimi dziecmi, no ale trudno.. już obniżyłam swoje wymagania.O jaaa. To kiepsko macie z niania. U nas względny spokój. Ja działam na turbo obrotach jak lubięwracam do żywych! Hanka akceptuje nianie chociaz 5 min placze
ale mam szpiegów sąsiadów więc mi mówią czy placze
![]()
Wszystko dobrze. A u Was?jak u Was po szczepieniu??
my sie jeszcze nie szczepilismyWszystko dobrze. A u Was?
U nas też się nic nie działo po tej mmr, siostry dzieciaki jak były szczepione też bez objawów poszczepiennych, także nie ma się co nastawiać na najgorszemy sie jeszcze nie szczepilismy![]()
Nie ma co odkładać, chyba że nie szczepicie.my sie jeszcze nie szczepilismy![]()
I jak było?U mnie nastał dziś ten historyczny dzień, że wykąpałam własne dzieckoTylko dlatego, że tatuś wybył do dodatkowej pracy i nie było innej opcji, ale zaraz mu zapowiem, żeby się nie przyzwyczajał, bo jednak ta chwila ciszy i odpoczynku po całym dniu, jak tata kąpie małego, jest bezcenna.
Czarek był lekko zdziwiony, ale daliśmy radęI jak było?![]()
Mój to uwielbia się kąpać jak mam go wyciągnąć to nie chceCzarek był lekko zdziwiony, ale daliśmy radę![]()