megson1996
Fanka BB :)
Dziewczyny czy po 28 tc jak byłyście na wizycie, to skracała się Wam już lekko szyjka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi szyjka skraca się od 22 tcDziewczyny czy po 28 tc jak byłyście na wizycie, to skracała się Wam już lekko szyjka?
A i ja mam bliźniakiMi szyjka skraca się od 22 tc
Do 22 tc - 36mm
24 tc - 30mm
26 TC - 24mm (wyłączyli mi luteinę, zwiększyli no-spe 3x2)
28 TC - jutro sprawdzimy jak jest teraz i czy luteina spowolniła skracanie
Ale coś na szyjkę mówił lekarz? Bo 24mm to w sumie taka granica jużMy też już dziś po badaniach.
Szyjka od kiedy nie luteinę ok, bez zmian 24mm
Chłopaki mają po 1,1 kg, to jest 28+5 tc
Ja w przyszły czwartek będę miała wizytę dopiero, ale mój lekarz nie jest taki, że będzie kazał/proponował szczepienie raczej, Tym bardziej, że u mnie w województwie już znowu zaczyna się cyrk covida, nawet w szpitalu w którym mam rodzić, już są dodatnie pacjentki.Aha i nam wczoraj zaleciło zaszczepienie się na krztusiec - też Wam proponują?
Ja i narzeczony mamy sie zaszczepić.
Aha i nam wczoraj zaleciło zaszczepienie się na krztusiec - też Wam proponują?
Ja zapytałam o to ostatnio swoją ginekolog. Powiedziała mi, że jeśli chodzi o Covid, to nie zaleca, bo on bardzo mutuje, grypa - jak najbardziej jak chcę to mogę zrobić, ale nie będzie naciskać, a na krztusiec to powinnam się zaszczepić, w związku z tym, że dziecko późno dostaje tę szczepionkę i liczymy na przeciwciała mamy. Zamierzamy się zaszczepić z mężem, ponoć powinno to się zrobić w konkretnym czasie i ma mi jeszcze lekarka przypomnieć kiedy będzie ten moment. Jeśli chodzi o męża to powiedziała mi, że po prostu warto, żeby i on się zaszczepił, skoro to on z naszej dwójki pracuje poza domem, ma kontakt z większą ilością ludzi, żeby nie przyniósł tego choróbska do domu po prostuAha i nam wczoraj zaleciło zaszczepienie się na krztusiec - też Wam proponują?