Kinga123..
Zaangażowana w BB
No to wrzucę rolkę, nie pamiętam jaki był papier w moim szpitaluZ tego co pamiętam to tam w szpitalu mają taki nieprzyjemny, szary, tani papier, ale jest, mająsame położne pisały że lepiej wziąć swój „delikatny”
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to wrzucę rolkę, nie pamiętam jaki był papier w moim szpitaluZ tego co pamiętam to tam w szpitalu mają taki nieprzyjemny, szary, tani papier, ale jest, mająsame położne pisały że lepiej wziąć swój „delikatny”
![]()
A gdzie będziesz wyparzała butelkę?Mamy dwie koszule do porodu, ręczniki na sale porodowa i drugi zestaw na poporodowa, podkłady dla mnie poporodowe, podkłady na łóżko, szlafrok, skarpetki, kosmetyczka, przekąski, kubek, klapki, dla małej paczka pampersów, chusteczki nawilżane, kocyk, rożek, pieluszki testowe, bambusowe, pajace, body, czapeczki, skarpetki, koszule do karmienia na sale poporodowa, sweter dla mnie rozpinany, stanik do karmienia, butelka dla małej, smoczek.
tzn jesteś w 34 na pewno dopiero, a nie w 35 już, bo ja mam 39 dni i 35 tydzień dopiero zacznę w czwartek, a aplikacje pokazują niestety inaczej,Mi pokazuje 42 dni. Zaczynamy 35 tc
To jest tak masz skończone 34 tygodnie, zaczął Ci lecieć 35, ale skończysz 34 np. za 5 dni. I za 5 dni będziesz miała 35+0, czyli skończone 35 tygodni i zacznie lecieć 36 tydzieńMi pokazuje 42 dni. Zaczynamy 35 tc
Wyparzoną już mam i naszykowaną - tzn dwie, a czemu?A gdzie będziesz wyparzała butelkę?
Moim zdaniem zbędna rzecz, bo w szpitalu dają mleko w butelkach. Jestem ciekawa gdzie w szpitalu chcesz wyparzać po prostu?Wyparzoną już mam i naszykowaną - tzn dwie, a czemu?
Aaaa, nie mam zamiaru wypaczać w szpitalu, pewnie jej nie użyje nawet, ale jest wypisana na liście to biorę.Moim zdaniem zbędna rzecz, bo w szpitalu dają mleko w butelkach. Jestem ciekawa gdzie w szpitalu chcesz wyparzać po prostu?
Chyba, że tak.Aaaa, nie mam zamiaru wypaczać w szpitalu, pewnie jej nie użyje nawet, ale jest wypisana na liście to biorę.
U mnie w szpitalu był pokój laktacyjny, duże misy itp do wyparzania np części laktatorów, smoczków. Był czajnik i najczęściej mamy przychodziły tam wyparzać.Moim zdaniem zbędna rzecz, bo w szpitalu dają mleko w butelkach. Jestem ciekawa gdzie w szpitalu chcesz wyparzać po prostu?