Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój też twardnieje co chwilę mimo że leki biorę . Do tego od wczoraj tak kuje mnie w kroczu że umożliwia mi to chodzenie. Modlę się żeby wytrzymać do 24 styczniaDziewczyny mam pytanie jak Wasze brzuchy w nocy/po obudzeniu?
Mój tak od tygodnia może nieco dłużej jest twardy całą noc, nie mam skurczy a on jest strasznie twardy. Tak samo jakiś czas po obudzeniu.
No i przy każdej próbie zmiany pozycji boli bardzo.
Mnie też boli, przy zmianie pozycji często i jest większy i twardszy, ale tłumaczę sobie to tym, że mała ma coraz mniej tam miejsca i brzuch cały się napina. Czasem ciągnie mnie z jednej strony pod brzuchem.Dziewczyny mam pytanie jak Wasze brzuchy w nocy/po obudzeniu?
Mój tak od tygodnia może nieco dłużej jest twardy całą noc, nie mam skurczy a on jest strasznie twardy. Tak samo jakiś czas po obudzeniu.
ja mam to samo od dawna… lekarz powiedział, że to normalne. Nie biorę żadnych leków. Jak pochodzę dłużej to też jest cały twardy i boli. Lekarz kazał wtedy położyć się na lewym boku i odpocząć.Dziewczyny mam pytanie jak Wasze brzuchy w nocy/po obudzeniu?
Nie, nic takiego nie czujeKuje was jak leżycie ? Tak że to już nawet boli
Brzuch ci opadł bo mój to już zwisa w dół .Nie, nic takiego nie czuje
Ciezko powiedziec bo ja mam mocno do przodu wysunięty. W sumie zgagi nie mam wiec kto wie…?Brzuch ci opadł bo mój to już zwisa w dół .