Tralalala25
Fanka BB :)
jasne, mam nadzieję, że dadzą mi trochę spokoju na długi weekendDoskonale Cię rozumiem. Też się martwię. Daj znać jak wyniki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasne, mam nadzieję, że dadzą mi trochę spokoju na długi weekendDoskonale Cię rozumiem. Też się martwię. Daj znać jak wyniki![]()
Ciekawe skąd to się bierze...ja od kilku dni budzę się po kilka razy przed budzikiem![]()
nie wiem, w poprzedniej ciąży na początku miałam takie porąbane sny, że raz obudziłam się z krzykiem, więc w sumie teraz i tak jest lepiejCiekawe skąd to się bierze...
Ja to książkę mogę pisać o moich bujnych snachnie wiem, w poprzedniej ciąży na początku miałam takie porąbane sny, że raz obudziłam się z krzykiem, więc w sumie teraz i tak jest lepiej![]()
Ja to nie mogę się obudzićCześćTeż dzisiaj byłam na pobraniu krwi, w piątek też się wybieram by na poniedziałek mieć wyniki dla lekarza. Macie problemy ze spaniem?
Ja jestem tak zmęczona, że zasypiam dość szybko ale potem budzę się w nocy i już nie mogę zasnąć. Ostatnio budzialm się koło 5, więc jeszcze spoko, ale dziś o 3i za chiny nie umiem zasnąć, a teraz w pracy ledwo widzę na oczy
Mało, że często biegam siku to teraz taka zmarnowana chodzę do pracy, boję się,że się zorientują o ciąży a ja chciałam im dopiero po 12 tyg powiedzieć
![]()
Cześć dziewczynyWitam,
Nie wierzę, że zakładam ten wątek
Zapraszam wszystkie przyszłe mamy, które mają termin porodu luty 2024
Opowiedzcie coś o sobie![]()
mnie wczoraj wycięło z butów po południu, musiałam się położyć, bo myślałam, że zasnę na stojącoJa zauważyłam, że szybciej się męczę i mam lekkie zawroty głowy. Wczoraj na spacerze musiałam przysiąść na ławce bo gwiazdki mi się ukazały przed oczami![]()