Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest tendencja spadkowa, gdybym byla w twojej sytuacji to pewnie szukałabym lekarza. Tak dla spokojnej głowyU mnie dziś beta 1240 czyli wzrost ponad 100%, ale progesteron tylko 15,3 (poprzednio był chyba 18,9 o ile dobrze pamiętam). Szłybyście z tym do gina?
Byłam jeszcze wieczorem u mnie w szpitalu na konsultacji u moich lekarzy i pęcherzyk jest trochę mniejszy i jeszcze jest czas. Mam się nie martwić, jechać na wakacje i relaksA nie mozesz isc za tydzien/dwa tyg do lekarza prywatnie na jeszcze jedno usg chociaz bedziesz spokojna?
A w kwietniu Ci pisałam, że nie będzie Ci smakować oliwa z oliwekByłam jeszcze wieczorem u mnie w szpitalu na konsultacji u moich lekarzy i pęcherzyk jest trochę mniejszy i jeszcze jest czas. Mam się nie martwić, jechać na wakacje i relaks
Wiec taki mam plan, właśnie jesteśmy w drodze do Włoch. Usg po powrocie za 1,5 tygodnia
Także dziewczyny będę podczytywać ale mogę się mniej udzielać![]()