• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

@Paulina97 a Ty na którą jutro wizyta?
Właśnie po. 🥳
Wszystko jest okej,wczesna ciaza. Terminu mi nie powiedziala mowi ze wychodzi tak jak powinno byc z miesiączki ☺️czyli teraz 5+0 powinno byc lub 4+6 jakos tak.
Zastanawia mnie ta ciemna druga plamka po lewej😬ale w rodzinie nie mamy zadnych blizniakow wiec raczej jedno 😅😊🔥
Nastapna wizyta dopiero za miesiac na 14.07

Załączniki

• IMG_1063.jpeg
    IMG_1063.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 26
reklama
Właśnie po. 🥳
Wszystko jest okej,wczesna ciaza. Terminu mi nie powiedziala mowi ze wychodzi tak jak powinno byc z miesiączki ☺️czyli teraz 5+0 powinno byc lub 4+6 jakos tak.
Zastanawia mnie ta ciemna druga plamka po lewej😬ale w rodzinie nie mamy zadnych blizniakow wiec raczej jedno 😅😊🔥
Nastapna wizyta dopiero za miesiac na 14.07
Przypomina kształtem mini serduszko 😍
Super 🤗 bardzo się cieszę, że wszystko ok 🥰

To jeszcze czekamy na wieści od @patpat95 🍀

Hej, jestem po wizycie.
Na chwile obecna ciaza rozwija sie prawidłowo.
Jest zarodek 0.63cm z bijacym serduszkiem ❣️ ale nam tego nie pokazał (musze mu uwierzyć na słowo). Kolejna wizyta 14.07
Mamy juz wstępny plan na diagnostyke prenatalna i czekamy na rozwój sytuacji. Bylam mega zestresowana i chyba za każdym razem bede 😑

Załączniki

• 17817773171602443586486173028852.jpg
    17817773171602443586486173028852.jpg
    801,2 KB · Wyświetleń: 19
Hej, jestem po wizycie.
Jest zarodek 0.63cm z bijacym serduszkiem ❣️ ale nam tego nie pokazał (musze mu uwierzyć na słowo). Kolejna wizyta 14.07
Mamy juz wstępny plan na diagnostyke prenatalna i czekamy na rozwój sytuacji. Bylam mega zestresowana i chyba za każdym razem bede 😑
Piękne zdjęcie 🥰 to wizyte mamy tak samo 🤭
Ale ja nie wiem czy przypadkiem nie bede musiała przesuwać o tydzien nawet bo mojemu partnerowi nie pasuje to z grafikiem pracy a jak serduszko bedzie juz to bysmy poszli razem no ale cos zobaczymy za kilka dni moze cos sie uda pozamieniać bo ja nie chce dluzej czekac😂

Hej, jestem po wizycie.
Super mamy pierwsze serduszko ❤️

Piękne zdjęcie 🥰 to wizyte mamy tak samo 🤭
Ale ja nie wiem czy przypadkiem nie bede musiała przesuwać o tydzien nawet bo mojemu partnerowi nie pasuje to z grafikiem pracy a jak serduszko bedzie juz to bysmy poszli razem no ale cos zobaczymy za kilka dni moze cos sie uda pozamieniać bo ja nie chce dluzej czekac😂
Ciaza to akurat czas czekania, musimy uzbroić sie w cierpliwość 🙂

@sundaville nawet nie zdawałam sobie sprawy ze akurat u mnie bedzie pierwsze serduszko ❣️

Ja też mam dzisiaj mały update- beta 97.6 i jest to 28 dzień cyklu, dodatkowo już za mną 8 pozytywnych testów ciążowych 😅 następną betę mam w niedzielę, a później w środę (co 72h, bo laboratorium nie miało terminów co 48). Mam dobre przeczucia, już bym chciała być wpisana na listę, ale poczekam do tej drugiej bety ;)

Ja też mam dzisiaj mały update- beta 97.6 i jest to 28 dzień cyklu, dodatkowo już za mną 8 pozytywnych testów ciążowych 😅 następną betę mam w niedzielę, a później w środę (co 72h, bo laboratorium nie miało terminów co 48). Mam dobre przeczucia, już bym chciała być wpisana na listę, ale poczekam do tej drugiej bety ;)
Jeju, bardzo cie podziwiam 😁 ja bym tak nie mogla, byłabym jednym wielkim siniakiem po tak wielokrotnym pobraniu krwi 😅

Mam dzisiaj dwa ukłucia bo z jednej strony mu nie szło 😅 ale sam się pokłóć z każdej strony jeśli trzeba byle mieć troszkę więcej pewności, bardzo przeżyłam poprzednią stratę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry