• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe Mamy 2027☃️❄️

Paulina97

Fanka BB :)
❄️🤍 Witajcie Lutówki 2027! 🤍❄️

Zapraszam do naszej małej, ciążowej przystani, w której przez najbliższe miesiące będziemy wspólnie przeżywać wszystkie wzloty i emocje związane z oczekiwaniem na nasze maluszki 👶✨

Niech to będzie miejsce pełne wsparcia, życzliwości, zrozumienia i dobrej energii. Miejsce, gdzie można pochwalić się udaną wizytą, pokazać zdjęcie USG, podzielić się obawami, zadać pytanie albo po prostu wygadać po cięższym dniu 🤗

Serdecznie zapraszam wszystkie przyszłe mamy z terminem na luty 2027 do przedstawienia się i wpisania swojego przewidywanego terminu porodu 🩷💙

📅 Przewidywane terminy porodu:

@Migotkaa92 03.02❤️
@patpat95 07.02 ❤️
@sundaville 15.02 ❤️
@Paulina97 17.02 🐝
@Lesli 19.02 🐝
@ewa1109 20.02 🐝
@Milka000 21.02 🐝
@mamawuk 26.02 🐝
Po wizytach serduszkowych za 🐝 będzie ❤️, a później w zależności od płci naszych maluchów 🩷💙

🩺 Najbliższe wizyty i badania:
@mamawuk jutro 27.06
@Lesli 01.07
@ewa1109 02.07
@patpat95 14.07 i 21.07
@Paulina97 21.07
@Milka000 27.07

Życzę Wam by wszystkie ciąże przebiegły bezproblemowo i żebyśmy razem cieszyły sie do spotkania naszych bobasów 👶🏻przechodziły wspólna drogę macierzyństwa i nawiazały przyjaznie ☺️👩‍🍼
Rozgościcie sie Kochane 🥰

Ostatnia edycja:
reklama
W takim razie dołączam tutaj :) powiem wam, że od kilku dni mam okrutne mdłości i przeszkadzają mi wszystkie zapachy, do tego mam straszne wzdęcia. Mam taki brzuch jakbym już była w 5 miesiącu … zaczyna mnie to krępować bo jeszcze jest tak wcześnie, nawet serduszka nie słyszałam, a tydzień temu byłam na weselu brata i normalnie kilka osób zapytało moich rodziców czy ja jestem przy nadziei… 🤡 nie wiem o co chodzi, ale już nie wiem jak i co mam jeść żeby nad tym jakoś zapanować :/

Chcialabym stworzyć tabelke jesli nie mialybyscie nic przeciwko. 😅🤭
Takie cos pomogloby Nam troche sie poznać, rozwinac tematy, miec wszystko na jednej stronie.
Co by bylo w takie tabelce:
Imię(bez nazwiska), nasz wiek, w jakim państwie/mieście mieszkamy ,ilość posiadanych juz dzieci, ewentualnie jak któraś by chciala podac czy ma sie zwierzaczki 😉😊
Wiadomo nie trzeba ale wydaje mi sie to fajna inicjatywa. Co wy na to?

Chcialabym stworzyć tabelke jesli nie mialybyscie nic przeciwko. 😅🤭
Takie cos pomogloby Nam troche sie poznać, rozwinac tematy, miec wszystko na jednej stronie.
Co by bylo w takie tabelce:
Imię(bez nazwiska), nasz wiek, w jakim państwie/mieście mieszkamy ,ilość posiadanych juz dzieci, ewentualnie jak któraś by chciala podac czy ma sie zwierzaczki 😉😊
Wiadomo nie trzeba ale wydaje mi sie to fajna inicjatywa. Co wy na to?
To może jak się przeniesiemy na prywatny to się tak bardziej odkryjemy 😅 ale poczekajmy jeszcze co inne dziewczyny na to, ja się dostosuje 😉

W takim razie dołączam tutaj :) powiem wam, że od kilku dni mam okrutne mdłości i przeszkadzają mi wszystkie zapachy, do tego mam straszne wzdęcia. Mam taki brzuch jakbym już była w 5 miesiącu … zaczyna mnie to krępować bo jeszcze jest tak wcześnie, nawet serduszka nie słyszałam, a tydzień temu byłam na weselu brata i normalnie kilka osób zapytało moich rodziców czy ja jestem przy nadziei… 🤡 nie wiem o co chodzi, ale już nie wiem jak i co mam jeść żeby nad tym jakoś zapanować :/
O kurcze mam nadzieje ze szybko miną te mdłości 💪🏻
O wzdęciach to cos wiem mam straszne zaparcia tez i przez to moj brzuch wyglada na spory mam nadzieje ze do 12 tygodnia uda mi sie go ukryc w pracy.
P.s tez nie wiem co mam jeść 😂 niby kiszonki pomagaja, ograniczenie słodkich i gazujących napojów mniej smazonych potrwa wiecej gotowanych…tyle co wiem zamierzam spobowac ale po tym weekendzie 😅

Na kiedy masz termin to cie dopisze do listy 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry