• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe Mamy 2027☃️❄️

Jestem 🙂 nie miałam ostatnio czasu nawet czytać poprzedniego wątku bo koniec roku szkolnego to zawsze intensywny czas u mnie. Ale mam nadzieję, że już będzie lepiej :D
Męczyłam się z okropnymi wymiotami i mdłosciami, nic nie byłam w stanie zjeść. Wczoraj jakoś lepiej mi było ale od razu pojawiły się głupie myśli, że może cos jest zle... z tym, że u mnie już 8+4, może powoli się wszystko stabilizuje bo fatalne samopoczucie miałam już od terminu okresu. Serduszko mamy, przewidywany termin na 3.02.

reklama
Cześć 😀 dziś się dowiedziałam że jestem w ciąży. Zrobiłam tylko test więc jeszcze muszę się upewnić wizytą u ginekologa ale jestem totalnie przerażona. Mam już rocznego synka a tu taka niespodzianka. Przeraża mnie że będzie mała różnica wieku.

reklama
Cześć 😀 dziś się dowiedziałam że jestem w ciąży. Zrobiłam tylko test więc jeszcze muszę się upewnić wizytą u ginekologa ale jestem totalnie przerażona. Mam już rocznego synka a tu taka niespodzianka. Przeraża mnie że będzie mała różnica wieku.
Nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze, na pewno dasz radę :) mam dwie szwagierki, jedna urodziła rok temu drugie i właśnie z taką małą różnica wieku, a druga rodzi na koniec sierpnia, a jej córcia nie będzie wtedy jeszcze miała dwóch latek. Dzieciaczki zakochane w rodzeństwie albo fakcie, że się niedługo pojawi i wszyscy wokół chcą tym mamom pomagać, bo rozumieją, że może być im ciężko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry