• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe Mamy 2027☃️❄️

A jaki jest koszt takiego badania ?
129 badanie krwi i 50 usg (nie obowiązkowe ale zalecane, bo sprawdzają czy nie jest ciąza mnoga, przy takiej mogą podać tylko wynik, że albo dwie dziewczynki jeśli nie ma chromosomu Y, albo jeśli wykryją chromosom Y to, że przynajmniej jedno dziecko to chłopiec, ale wtedy nie wiadomo czy jedno czy oboje)

reklama
129 badanie krwi i 50 usg (nie obowiązkowe ale zalecane, bo sprawdzają czy nie jest ciąza mnoga, przy takiej mogą podać tylko wynik, że albo dwie dziewczynki jeśli nie ma chromosomu Y, albo jeśli wykryją chromosom Y to, że przynajmniej jedno dziecko to chłopiec, ale wtedy nie wiadomo czy jedno czy oboje)
Miałam napisać, że to cena w funtach ale nie umiem edytować postu 😅

Hej dziewczyny 😊
Jestem po wizycie i u nas też wszystko ok, serduszko bije, crl 16.7 mm 😍 z om wychodzi nam 8+2, z USG 8+1, także trochę mały człowiek podgonił od ostatniej wizyty i mamy już tylko jeden dzień różnicy.
Jak już wiedziałam, że wszystko ok, to jakby mi kamień spadł z serca, bo przed gabinetem to nogi jak z waty 🫣
Następną wizytę mam 29 lipca 😉

Hej dziewczyny 😊
Jestem po wizycie i u nas też wszystko ok, serduszko bije, crl 16.7 mm 😍 z om wychodzi nam 8+2, z USG 8+1, także trochę mały człowiek podgonił od ostatniej wizyty i mamy już tylko jeden dzień różnicy.
Jak już wiedziałam, że wszystko ok, to jakby mi kamień spadł z serca, bo przed gabinetem to nogi jak z waty 🫣
Następną wizytę mam 29 lipca 😉
Gratulacje, super 😍ja też przed każdą wizytą ogromny stres.

reklama
Ja dzwoniłam do gin bo chciałam zeby mi zwolnienie o tydzień przedłużyli to w poniedzialek kazali mi przyjsc bo juz nie duzo ale jednak te brązowe plamienia sa. Ciekawa jestem czy znowu mi usg zrobią bo ja 21 mam termin i mial ze mna partner isc…tez chcial towarzyszyc oby mi tego nie przesuneli 🫣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry