• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe Mamy 2027☃️❄️

Ej dziewczyny mieszkające w Polsce (bo wiem że w innych krajach to różnie bywa), co myślicie o tym, że miałam u lekarza wizytę serduszkową w 6+5, jutro idę do położnej na pobranie krwi itd a kolejną wizytę u lekarza będę miał dopiero na badania prenatalne? To aż 6 tygodni bez wizyt. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Widywałam się z lekarzem co 3-4 tygodnie. Trochę mnie niepokoi, że będzie tak duża przerwa. Czy spotkałyście się kiedyś z czymś takim?
Ja miałam mieć wizytę równo po pięciu tygodniach od poprzedniej, moja ginekolog preferuje wizyty co 3-4 tygodnie, ale będzie akurat w tym czasie nieobecna, więc zapisałam się jeszcze przed jej urlopem na wszelki wypadek. Wydam fortunę na te wizyty, ale mam nadzieje, że mnie to uspokoi :)

reklama
Ja ciąg dalszy wymiotów i mdłości. Dzisiaj Synek się już popłakał bo się bał co sie dzieje 🥺 do tej pory nic nie wiedział. Ale w końcu powiedzieliśmy. Ucieszył się a strsznie bałam się jego reakcji 🥰 ciagle jestem zmęczona ale mam problemy ze snem, w nocy się budzę. W dzień leżę ale nie mogę zasnac. Dzisiaj byłam na pobraniu odczynu commbsa, lekarz zlecił. W czwartek idę na pobranie krwi przed prenatalnymi. Ogólnie cały lipiec bardzo intensywny się szykuje. Końcem lipca zaplanowany szpital z Synen.
A dlaczego z synkiem szpital jak mige zapytac? Obys zadnych bakteri tam nie zlapala

A dlaczego z synkiem szpital jak mige zapytac? Obys zadnych bakteri tam nie zlapala
Jeździmy do Warszawy na Żwirki na prowokacje jajkiem. Syn ma alergie, przeszedł kilka wstrząsów, co w połączeniu z respiratorem i chorobą podstawową jest ogromnym zagrożeniem. Prowokujemy go jajkiem w warunkach szpitalnych. A jedziemy z drugiego końca Polski. Na miejscu w naszym mieście nikt nie chciał się podjąć prowokacji.

Jeździmy do Warszawy na Żwirki na prowokacje jajkiem. Syn ma alergie, przeszedł kilka wstrząsów, co w połączeniu z respiratorem i chorobą podstawową jest ogromnym zagrożeniem. Prowokujemy go jajkiem w warunkach szpitalnych. A jedziemy z drugiego końca Polski. Na miejscu w naszym mieście nikt nie chciał się podjąć prowokacji.
O kurde to trzymam kciuki by sie udalo ☺️

Hej dziewczyny :)
Właśnie wyszłam z pobrania krwi o tą płeć- mam mieć wyniki max do poniedziałku i bardzo jestem ciekawa czy moje przeczucie się potwierdzi :)
Przy tym badaniu też miałam USG, maleństwo urosło od piątku, crl 0,8 😍 sama pani, która wykonywała mi USG przyznała, że mam mocno wzdęte jelita, aż rzucają cień na macice 😅 czyli ten brzuch to nie mój wymysł, on naprawdę się powiększył w ciąży, aczkolwiek nie przez to gigantyczne dziecko 😂 tylko wspaniałe wzdęcie jelit 🙈

reklama
Hej dziewczyny :)
Właśnie wyszłam z pobrania krwi o tą płeć- mam mieć wyniki max do poniedziałku i bardzo jestem ciekawa czy moje przeczucie się potwierdzi :)
Przy tym badaniu też miałam USG, maleństwo urosło od piątku, crl 0,8 😍 sama pani, która wykonywała mi USG przyznała, że mam mocno wzdęte jelita, aż rzucają cień na macice 😅 czyli ten brzuch to nie mój wymysł, on naprawdę się powiększył w ciąży, aczkolwiek nie przez to gigantyczne dziecko 😂 tylko wspaniałe wzdęcie jelit 🙈
A jaki jest koszt takiego badania ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry