• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe Mamy 2027☃️❄️

❄️🤍 Witajcie Lutówki 2027! 🤍❄️

Zapraszam do naszej małej, ciążowej przystani, w której przez najbliższe miesiące będziemy wspólnie przeżywać wszystkie wzloty i emocje związane z oczekiwaniem na nasze maluszki 👶✨

Niech to będzie miejsce pełne wsparcia, życzliwości, zrozumienia i dobrej energii. Miejsce, gdzie można pochwalić się udaną wizytą, pokazać zdjęcie USG, podzielić się obawami, zadać pytanie albo po prostu wygadać po cięższym dniu 🤗

Serdecznie zapraszam wszystkie przyszłe mamy z terminem na luty 2027 do przedstawienia się i wpisania swojego przewidywanego terminu porodu 🩷💙

📅 Przewidywane terminy porodu:

@Migotkaa92 03.02❤️
@patpat95 07.02 ❤️
@sundaville 15.02 ❤️
@Paulina97 17.02 ❤️
@Lesli 19.02 ❤️
@ewa1109 20.02 🐝
@Milka000 21.02 🐝
@mamawuk 26.02 ❤️
Po wizytach serduszkowych za 🐝 będzie ❤️, a później w zależności od płci naszych maluchów 🩷💙

🩺 Najbliższe wizyty i badania:
@mamawuk jutro 27.06
@Lesli 01.07
@ewa1109 02.07
@patpat95 14.07 i 21.07
@Paulina97 21.07
@Milka000 27.07

Życzę Wam by wszystkie ciąże przebiegły bezproblemowo i żebyśmy razem cieszyły sie do spotkania naszych bobasów 👶🏻przechodziły wspólna drogę macierzyństwa i nawiazały przyjaznie ☺️👩‍🍼
Rozgościcie sie Kochane 🥰

reklama
❄️🤍 Witajcie Lutówki 2027! 🤍❄️

Zapraszam do naszej małej, ciążowej przystani, w której przez najbliższe miesiące będziemy wspólnie przeżywać wszystkie wzloty i emocje związane z oczekiwaniem na nasze maluszki 👶✨

Niech to będzie miejsce pełne wsparcia, życzliwości, zrozumienia i dobrej energii. Miejsce, gdzie można pochwalić się udaną wizytą, pokazać zdjęcie USG, podzielić się obawami, zadać pytanie albo po prostu wygadać po cięższym dniu 🤗

Serdecznie zapraszam wszystkie przyszłe mamy z terminem na luty 2027 do przedstawienia się i wpisania swojego przewidywanego terminu porodu 🩷💙

📅 Przewidywane terminy porodu:

@Migotkaa92 03.02❤️
@patpat95 07.02 ❤️
@sundaville 15.02 ❤️
@Paulina97 17.02 ❤️
@Lesli 19.02 ❤️
@ewa1109 20.02 🐝
@Milka000 21.02 🐝
@mamawuk 26.02 ❤️
Po wizytach serduszkowych za 🐝 będzie ❤️, a później w zależności od płci naszych maluchów 🩷💙

🩺 Najbliższe wizyty i badania:
@mamawuk jutro 27.06
@Lesli 01.07
@ewa1109 02.07
@patpat95 14.07 i 21.07
@Paulina97 21.07
@Milka000 27.07

Życzę Wam by wszystkie ciąże przebiegły bezproblemowo i żebyśmy razem cieszyły sie do spotkania naszych bobasów 👶🏻przechodziły wspólna drogę macierzyństwa i nawiazały przyjaznie ☺️👩‍🍼
Rozgościcie sie Kochane 🥰
Czy mogę też dołączyć? Wczoraj byłam u lekarza i ciąża potwierdzona 😍 nie znam jeszcze terminu, ale aplikacja pokazuje mi końcówkę lutego 😀

Jak tam dziewczyny u Was dzisiaj samopoczucie? Jakies plany na weekend ? 😊
Moje ostatnie dni to tylko ciągle zmęczenie, jak tylko gdziekolwiek usiądę zamykają mi się oczy, jak się położę przysypiam w sekundę, szybciej się męczę. Nie umiem sobie z tym poradzić, więc chyba odpuszczam i poddaje się temu czego organizm chce 😅

Ja wczoraj miałam kryzys, bolała mnie prawa pachwina, brzuch i krzyż i to dość mocno, a przy tym codzienne nudności. Gdyby nie fakt, że miałam USG akurat to strasznie by mnie ten ból martwił, a tutaj w uk oficjalnie jeszcze nie jestem pod niczyją opieką, zresztą nawet jakbym była to przy tak wczesnej ciąży nic by nie zrobili tylko kazaliby odpoczywać i czekać. Całe szczęście że skanu wiedziałam, że z Diamencikiem wszystko w porządku, więc przypisałam te bóle raczej spaniu na prawym boku w maleńkim łóżku mojego 4 latka, bo akurat noc wcześniej nie wypuszczał mnie z objęć, a w jego łóżeczku to się nie mam nawet jak obrócić 😅 i chyba miałam rację bo dzisiejszej nocy spałam tylko na drugim boku i plecach i ból odszedł. Za to miałam taki bałagan w domu po wczorajszym złym samopoczuciu, że dziś dopiero zdążyłam to wszystko ogarnąć, wmusiłam w siebie śniadanie i właśnie padłam na kanapę z mdłościami, bólem kręgosłupa i przemożną chęcią spania 😅 fajnie jest 🤭😂

reklama
U mnie samopoczucie całkiem ok, rano miałam lekkie mdłości. Senność w dzień już też się ograniczyła. Piersi mnie mega bolą. We wtorek kolejna wizyta u lekarza, to będzie 6+3 więc już powinno być bijące serduszko 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry