mamawuk
Początkująca w BB
I wykorzystaj te dwa tygodnie jak tylko możesz, odpoczywaj na maksaJa na zwolnieniu na razie dwa tyg musze sie oszczędzać przez te plamienia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I wykorzystaj te dwa tygodnie jak tylko możesz, odpoczywaj na maksaJa na zwolnieniu na razie dwa tyg musze sie oszczędzać przez te plamienia.
No właśnie w poniedziałek mam spotkanie z położną, a lekarz powiedział że następna wizyta u niego jak wszystko będzie dobrze to dopiero na badania prenatalne co mnie trochę zaskoczyło w sumie. Bo to by oznaczało aż 6 tygodni bez USGSuper gratulujea kiedy następny termin ?
Wlasnie tak syszalam ze w Plolsce ciezko fajnego lekarza znalesc przyjaciolka do Poznania specjalnie jezdzila bo jej ufałaNo właśnie w poniedziałek mam spotkanie z położną, a lekarz powiedział że następna wizyta u niego jak wszystko będzie dobrze to dopiero na badania prenatalne co mnie trochę zaskoczyło w sumie. Bo to by oznaczało aż 6 tygodni bez USGw poprzedniej ciąży prenatalne robił mi inny lekarz niż ten który prowadził. A teraz jestem u takiego co ma te uprawnienia do badań prenatalnych. Ale wciąż się waham czy do niego iść na nie czy do tego co byłam za pierwszym razem. W pierwszej ciąży byłam u Dudarewicza w Łodzi. Mega specjalista. Ten lekarz też jest bardzo dobry ale dużo młodszy, taki po 30, niewiele starszy ode mnie. Tlyko do Łodzi mam teraz ponad 2h drogi więc takie badania to w sumie cały dzień w trasie. Ach te dylematy x)
Suuuper piekne zdjęcieJa właśnie wyszłam z USG, widziałam już serduszkona zdjęciu widać dosłownie jak idealny pierścionek z diamentem. Crl 0.28, a bicie serca 98bpm![]()
![]()
Przepraszam, że się wetnę w nie swój wątek, ale ja brałam ten lek jakoś do początku drugiego trymestru. Bez niego chyba nie dałabym rady…Zna któraś z Was lek na nudności xonvea?
Super, dziękujęPrzepraszam, że się wetnę w nie swój wątek, ale ja brałam ten lek jakoś do początku drugiego trymestru. Bez niego chyba nie dałabym rady…
Jejku, ale nieprofesjonalny lekarz. Owszem ma rację, że wcześnie bo niewiele widać, ma też rację, że sporo jest poronień w pierwszych tygodniach, ale po co straszyć? Masz piękne przyrosty bety i nie ma co obawiać się na zapas, na pewno wszystko będzie dobrzeGratulacje u nas na marcowych rozkręca się ekipa, ja jestem dopiero 4+4 brzuch boli trochę na dole , dzisiaj byłam u lekarza widać pęcherzyk a beta ma przyrosty po 300 procent po 48 godzinach.
A lekarz dzisiaj do mnie powiedział że za wcześnie przychodzę i że bardzo dużo ciąży się kończy poronieniem. Teraz mi trochę przykro i o tym myślę . Dodam że nie mam żadnych problemów a w ciążę udało się zajść po pierwszym cyklu od postanowienia , to moja druga ciąża , mam już córę lat 9