reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
:-(:-(:-(tez bym chciała ale jam totalne beztalencie :zawstydzona/y:

Agusia co ty za derdymały opowiadasz....:cool::wściekła/y:

Tak wogole to sie witam z wieczora:tak::-)

Julcia smacznie spi <na szczescie>
Maz w mieszkanku z tata kafelki klada ......takze nikt mi nie gdera nad glowa....A TY ZNOWU TO FORUM....BLE BLE BLE:-D:cool:

Tak wogole to strasznie mi smutasno.....byla moja babunia dzisiaj w Pile u lekarza.....zle sie czula wiec ciocia z moja mama zapisaly ja prywatnie do lekarza <w tajemnicy przed babcia>...
Niestety lekarz powiedzial ze nic sie nie da zrobic.....za pozno na operacje <babacia ma 76 latek>....moze tylko pomoc jej lekami:-(:-(
Jak ja dzisiaj zobaczylam to sie przerazilam...moja babcia zawsze taki paczuszek <moze ze zdjec ja kojarzycie> a teraz tak schudla.....na buzi sie zmienila.....Boje sie o nia:-(:-( Dziadzio tez tak wygladal............Ach .

Dzieńdoberek:-)

Nuśka zdrówka dla babci i dużo sił!!!

Ja tez mam tylko jedna babcię, w tym roku skończy 86 lat, dziadek zmarł 12 lat temu, a dziadków od mojego taty w ogóle nie poznałam, bo zmarli zanim sie urodziłam...:-(ale za to od strony męza mam babcie nabytą i dwóch dziadków:tak:

reklama
Witam

Wolfia, trzymaj się. Ja pod koniec ciąży z Milką też miałam wysokie ciśnienie. A jak już siegało około 140/80 to okazało się ze za dwa dni urodziłam.

ja miałam 203\160....i urodziłam.z tego powodu troche boje sie kolejnego dziecka...
Wolfia ostrożnie,aleki mas na cisnienie jakies?No i pamiętaj,zero soli i żelaza w taletkach!
Trzymam kciuki.

witam.
Dziś znów mam gości,więc zabieram sie za sprzątanie,bleeee...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry