reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek:-)
witam po długiej nieobecności, dzis pierwszy dzień w pracy po miesiącu w domku.... cięzko mi , cięzko:zawstydzona/y::dry:, no ale przynajmniej tu mogę zaglądać teraz:-)
mam nadzieję, że choróbska juz pożegnały nasz dom i już nas nie dopadną i będę juz tu regularnie teraz

miłego dnia wszystkim zyczę,

może u da mi sie jakos nadrobić zaległości na BB, chociaż wątpię, bo praca oczywiście na mnie zaczekala....

reklama
bry poniedziałkowo

Tyciu gratulacjony kochana! pięknie :-)

Kasi, Rozalce, Irtasi i Wolfii zazdraszczam mężów - normalnie chyba wyślę swojego na szkolenie jakieś hehe chociaż wczoraj mnie do Rzeszowa na zakupy wziął - może nie jest tak źle ;-)

Rosmerta witamy back :tak:

moje dziewczyny jakieś takie zawieszone - ani zdrowe ani chore...
Izka nos zatkany i kicha nadal ale odpukać nic poza tym
Patrycja kaszle okrutnie ale tylko jak się położy, wczoraj jej diphergan zapodałam i dzisiejsza noc super, nie kaszlnęła ani razu a wczoraj pół nocy kaszlała i płakała bida

ponoć panuje jakaś zaraza okropna, w każdym razie nie zamierzam ryzykować i malła do przedszkola pewnie dopiero w połowie lutego pójdzie po feriach :-(

Witam:-) Ja się idę położyć, bo coś mnie dziwnie ta dzisiejsza pogoda nastraja:sorry2: Ehh... zmęczona się coś czuje ostatnio... mierzę ciśnienie i podwyższone tak ok. 150/100. Zobaczymy co mi dzisiaj powie na to lekarz na wizycie kontrolnej:sorry: Chyba taki mój urok w ciążach z tym ciśnieniem... Tym razem i tak przez całość było ok i dopiero od jakichś 2 tygodni zaczęło być wyższe. Chyba poród mi się zbliża, bo końcówkę z Vickiem też kiepską miałam:sorry:

Witam

Wolfia, trzymaj się. Ja pod koniec ciąży z Milką też miałam wysokie ciśnienie. A jak już siegało około 140/80 to okazało się ze za dwa dni urodziłam.

A tak poza tym, to mam kiepski dzień. Tyle mam do zrobienia,że nie wiem w co ręce włożyć. Jutro mam badania w szpitalu, a we czwartek rano wracam do Ie.

Rosmerta, witaj !!!

Tyciu, gratuluję piątki i kolejnego zaliczenia. szybko Ci to idzie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry