Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patri no nieciekawa sytuacja.Ale próbuj spokojnie rozmawiać.Może dotrze argument,że dziecko wszystko powtórzy,a chyba nie chciałby,że by mała tak mówiła do innych.
.

a Emilka od kilku dni mi żyć nie daje bo chce jechać do cioci
Ja (między innymi) z podobnego powodu odeszłam od mojego J. - był niereformowalny pod tym względem
przy Milence ot tak, bo był zdenerwowany, rzucał do mnie nie raz i nie dwa "Spierd*" Ostrzegałam że nie pozwolę na to żeby się tak do mnie zwracał, na początku tylko odwracałam się na pięcie bez słowa i czekałam na przeprosiny. Po którymś razie (przy okazji napiętrzenia się innych problemów i spraw) - spakowałam się i po prostu odeszłam. Masz rację - w związku przede wszystkim musi być SZACUNEK, ponoć jest on ważniejszy nawet od miłości..
Bardzo, bardzo, bardzo źle.... normalnie sama bym go w łeb zdzieliła za takie gadanie. Nie wiem jaka reakcja mogłaby pomóc, ale napewno musisz zrobić wszystko żeby zmienił podejście do Julci 

Walcz o siebie i Juleczkę, bo Wasze szczęście też jest ważne. Szkoda, że tak się dzieje w związkach, że mężczyznom wydaję się, że w domu można stosować te same zasady jak wśród kumpli
Nigdy mi to nie pasowało, tzn. "standardowy schemat polskiej rodziny"
I tak jak piszą dziewczyny to nie nauczy Julci niczego dobrego:-(

Boże ja teraz już noszę 95G
Co to ze mnie zrobiły dwie ciąże i karmienia piersią... a zaczynałam od 85 D/E przed pierwszą ciążą

, szczerze zazdroszczę tego świętowania, szczególnie kina, no ja niestety od ponad 2 lat nie byłam z mężem nigdzie sam na sam