Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Patri no nieciekawa sytuacja.Ale próbuj spokojnie rozmawiać.Może dotrze argument,że dziecko wszystko powtórzy,a chyba nie chciałby,że by mała tak mówiła do innych.
.

a Emilka od kilku dni mi żyć nie daje bo chce jechać do cioci
Ja (między innymi) z podobnego powodu odeszłam od mojego J. - był niereformowalny pod tym względem
przy Milence ot tak, bo był zdenerwowany, rzucał do mnie nie raz i nie dwa "Spierd*" Ostrzegałam że nie pozwolę na to żeby się tak do mnie zwracał, na początku tylko odwracałam się na pięcie bez słowa i czekałam na przeprosiny. Po którymś razie (przy okazji napiętrzenia się innych problemów i spraw) - spakowałam się i po prostu odeszłam. Masz rację - w związku przede wszystkim musi być SZACUNEK, ponoć jest on ważniejszy nawet od miłości..
Bardzo, bardzo, bardzo źle.... normalnie sama bym go w łeb zdzieliła za takie gadanie. Nie wiem jaka reakcja mogłaby pomóc, ale napewno musisz zrobić wszystko żeby zmienił podejście do Julci 

Walcz o siebie i Juleczkę, bo Wasze szczęście też jest ważne. Szkoda, że tak się dzieje w związkach, że mężczyznom wydaję się, że w domu można stosować te same zasady jak wśród kumpli
Nigdy mi to nie pasowało, tzn. "standardowy schemat polskiej rodziny"
I tak jak piszą dziewczyny to nie nauczy Julci niczego dobrego:-(

Boże ja teraz już noszę 95G
Co to ze mnie zrobiły dwie ciąże i karmienia piersią... a zaczynałam od 85 D/E przed pierwszą ciążą

, szczerze zazdroszczę tego świętowania, szczególnie kina, no ja niestety od ponad 2 lat nie byłam z mężem nigdzie sam na sam