reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja pół godziny temu wróciłam z basenu. Wszystko mnie boli :sorry2: ale to taki przyjemny ból. Jak dotarłam do domu, to Oli już wykąpana w łóżku czekała na mleko, a chwilę po wypiciu zasnęła, także dziś mam szybko luzy, ale chyba sama pójdę wcześnie spać.

Patri, dziewczyny mają rację, nie możesz pozwolić się i Julki tak traktować, a teksty do Julki są poprostu poniżej krytyki :szok:

Ja zaglądam na chwilkę i czytam..

Patri..przyłączam sie do zdania dziewczyn..choć wiem, zę to nie łatwo zmienić cokolwiek, a łatwo sie mówi..bądź dzielna!!!!

Kasiad, znam ten bol...ja chodze na aerobic i basen i zawsze czuje sie po nich szczęśliwa - zrobiłam coś dla siebie

Rosmerta świetnie,ze udał sie wieczór z mezem...

Miśka - fajnie, że będziesz miała okazje zmienić klimat - a i w domu sobie poradzą

Witam :-)
Sorki ze tak malo zagladam ale prawie calymi dniami jestem poza domem :tak:
Wczoraj bylam z dziecmi w Kids Country ale sie wyskakaly i wyszalaly ze Jenni padla o 18.30 w minutke:-)
Wczoraj mi humor poprawila moja kolezanka ktora robi tez prawko a miala wczoraj pierwsza jazde i zgasl jej silnik i nie patrzac co robi chciala odpalic auto na wycieraczkach :-D i zeby zajazyla ale nie ostro chciala je przekrecic ja sie ze smiechy wylozylam na tylnim siedzeniu a gosciu pierwszy raz smial sie pelna geba bo zakumala po dobrej chwili co robi jak gosciu ryknol "Bozena ty mi to zepsujesz":-D

Witam :-)
Wczoraj poszłam szybko spać, więc dziś obudziłam się wyspana.
Dziś pogoda byle jaka, więc pewnie polecimy z Oliwką na rynek na zakupy, a potem trochę planuję chałupę ogarnąć.

Dzien doberek.....

Ja dzisiaj oczywiscie do pracki pomykam na druga zmiane:baffled:
Mezus z Julcia w domku, a ja niestety...buuuu.
Jak na dzien dzisiejszy caly czerwiec i praca w tym miesiacu pod znakiem zapytania:wściekła/y: zostaniemy z kolezanka tylko we dwie......

Patrii przykre to co piszesz, chyba bym mu w ten leb trzasnela jakby tak do mojego dziecka powiedzial:angry::szok:
nie pozwol kochana na to.......

Milego dnia Laseczki :-)
papa

Witam
u nas bardzo ciepło chociaz sloneczka nie widać

a poza tym mam hustawi nastroju straszliwe nie wiem co sie dzieje:shocked2:
zycze udanego weekendu dziewczyny!

Patri szczerze wspolczuje Ci, chyba nie umiałambym dalej zyc z takim człowiekiem, psychicznie bym wysiadła...nie wiem co Ci doradzić jesli romowa nic nie daje :-(

Nuska wspolczuje ze musisz dzis pracować na popołudnie

Patri MUSISZ mieć siłę by walczyć o godność swoją i dziecka tu nie ma ceny załamki tu musi być walka aby mała nie pomyślała nigdy przenigdy że to normalne że ktoś do niej tak mówi i na nic lepszego nie zasługuje.

walcz niech małą słyszy tylko: księżniczko calineczko słoneczko kochanie kwiatuszku maluszku okruszku itp.

mój mąż nigdy do mnie nie powiedział nic obraźliwego w sensie dosadnym i jak czasem chyba trzy raz wyrwało mu się coś takiego do słuchawki lub krzyczał przez telefon to mały płakał i to do niego dotarło. teraz się na maxa pilnuje i wie jak będzie nerwowa rozmowa to wychodzi z domu aby Szymek nic nie słyszał.
Szymek jest pod tym względem strasznie wyczulony nawet w zabawie jak ktoś krzyczy to płącze i odpycha drugą osobę by daął spokój.

PATRI musisz naprawdę.

dzisiejszy basen zaliczony było super za chwilę wypad do Galerii miało być Oceanarium ale chyba nie damy rady z czasem.może za tydzień.

miłego dnia

reklama
Witam.
Pogoda do kitu... Dzień jak każdy inny... Mąż niedawno wrócił i poszedł spać, a ja jak zwykle siedzę sama z dójką Maluchów. Dobrze, że oni są, bo tak to nie miałabym się nawet do kogo odezwać:sorry2: Kończę pranie i obiad, a po południu sprzątanie. Za to jutro idę ściąć włosy, bo już nie daję sobie z nimi rady, tzn. rozczesywanie długo trwa i zaczynają mi mocniej wypadać, więc pora je wzmocnić po ciąży definitywnym cięciem;-)

Miłego popołudnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry