reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)

Justynka najlepsze zyczenia z okazju rocznicy slubu:tak::tak::tak:

Rosmerta wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i męża.100 lat!

Justysia dużo miłości i szczęścia dla Ciebie i męża....mnustwo cudownych lat razem

Justynka,najlepsze życzenia dla Was:-):tak:.Miłego wieczoru Wam życzę:tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, dla Ciebie i męża.

dziękujemy wam bardzo za miłe życzenia:-):-):-)

upojnego świętowania minimum do 3 w nocy ;-)

kurcze no, było tylko do 1 w nocy;-):-p:-D:-) ale było upojnie:tak::tak:

kolacja świetna, nigdy nie jadłam tak wspaniałych owoców morza:tak: i film swietny "Vicky Christina Barcelona" no ale to film Woodego Allena więc musiał być dobry, a poza tym graja i Penelopa Cruz i Scarlett Johannson i Javier Bradem więc obsada pierwsza klasa:tak: polecam obejrzec ten filmik:tak::-)

miłego dzionka babencje:tak::-)

no właśnie też chcę się na to wybrać ale pewnie dopiero za tydzień bo w ten weekend mąż nie ma czasu a jakoś opcja że sama pójdę do kina mnie nie pociesza.

Witam:-) Ostatnio zdążam tylko czytać co u Was:sorry2: Oliver śpi ostatnio kiepsko w dzień, w zasadzie wtedy mam tylko czas, żeby zrobić coś więcej. Pilnuje go, bo upodobał sobie ssanie kciuka:dry: Wyjmuje sobie smoka i wkłada palca... Poza tym jeszcze obowiązki domowe, Victor i nie wyrabiam się, zaczyna mi czasu brakować:sorry2: A i ostatnio dużo spraw mam na głowie...

Rosmerta i ode mnie spóźnione najlepsze życzenia z okazji kolejnej rocznicy ślubu, dużo miłości i radości ze wspólnie spędzonych chwil:tak:
kama0666_b_milosc_98.jpg

Miłego dnia Dziewczyny:tak:

Ostatnia edycja:
Hej kobitki. Kawa blond zaraz i wypad z domu. Nastrój kiepski mocno. Mój B jest jakiś odizolowany od nas, zły czy coś i bardzo mi nie odpowiada jak się zwraca do Julki. "Nie dociera do tego zakutego łba?","Zamknij ryj". Dalece nie na miejscu, irytujące bez wizji poprawy. On nie jest pod moim dowodzeniem i nie ma być, wierzę, że ma mózg i wie, że komuś może być przykro z powodu jego słów. Ona jest jeszcze za mała, nie powie, że jej przykro. Ale i mnie spotkał wczoraj zart moim kosztem pod publiczkę, a gdy powiedziałam, że sprawił mi przykrość, powiedział, że nie uważa żeby to co powiedział było obraźliwe. To był żart. Nie wiem czy ma prawo żartować sprawiając mi przykrość. Widocznie dał sobie takie prawo. A ja dałam sobie prawo żeby nie rozmawiać z kimś kto nie uważa na to co mówi, komu jestem obojętna i to co czuję nie ma znaczenia. Wygadałam się. Si ju.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)

Wolfia dzięki za piękne życzonka:-):-):happy2:

Patri no to facet ma podejście do dziecka:dry::szok::baffled: no i do ciebie, koniecznie z nim porozmawiaj i przedstaw swój pogląd na tę sprawę, bo jeszcze troche i Julka przejmie teksty od tatusia i zachowanie....

byłam wczoraj na ploteczkach z kuzynką, kupiłam sobie bieliznę i odpoczęłam od obowiązków domowych;-) a moje chłopaki doskonale sobie poradziły:tak: moze uda się wrócic do starego modelu usypiania HUberta: czyli tatus usypia a mama ma wolne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry