reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Czesc Kochane:)
Ostatnio nie mam cosuk czasu aby zagladac.....i mi sie nie chce szczerze mowiac, jednak to ze tesknie jest silniejsze...hihi
Jula zakatarzona, jakas marudna...ech co za pogoda...raz ladnie raz brzydko i co tu sie dziwic....
Buziaki

reklama
Hej. No to się dzieje u Was. Julcia cały czas katar i kaszel, a lekarz twierdzi, że to alergiczne. Do tego pod bilansem nie przystawiła pieczątki i nie podpisała się, spokojnie sama mogłam pobazgrać w tym bilansie. Zwrócono mi książeczkę ze żłobka z uwagą o braku pieczątki, podpisu i daty. No to zamiatam do lekarza jeszcze raz. Mam nadzieje ze ostatni i ze rozejrzymy się w końcu za lekarzem tutaj.... Alergia srergia.... tez coś.

Irtasia pamiętam jakpisałaśo tych migdałach,alenie wiedziałam,żena zabieg sie zdecydowaliście.I jak Chris?
Pokazuj kotki,he,he.
Patri migusiem do alergologa,z alergią wziewną nie ma żartów,łatwo zaniedbać i rozwija sie w astmę.

Oliwieczka zdrówka dla was:tak:

Nuśka jak to Ci się nie chce tu zaglądać co :angry:;-);-);-)

Irtasia super pochwal się kociakami :tak:

Patri musisz iść do alergologa z małą :tak:

Witam :-)

Patri, ja też radzę do alergologa się udać, rozwieje Wasze wszystkie wątpliwości :tak:

Ja dziś miałam ciężką noc, wczoraj zasnąć nie mogłam, a w nocy śniły mi się jakieś ciężkie sny :baffled:

Witam:-)

zabiegana:baffled::dry::rofl2:

Irtasia śliczne kociaczki:-) słodaski:-D

Patri tez bym sie przeszła do alergologa na twoim miejscu, on stwierdzi najlepiej czy to rzeczywiscie alergiczne jest czy nie:tak:

miłego dzionka babeczki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry