reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam, a u nas pochmurnie i deszczowo :baffled:
Milenka dostała wczoraj nowe łóżeczko (jednak zdecydowałam się na to z Teletubisiami) i pierwsza nocka za nami, nie było źle bo tylko raz się obudziła i z niego wyszła ale zaprowadzona za rączkę od razu z powrotem zasnęła i spała juz ładnie do rana :tak:
Mam huk roboty w robocie i chyba za dużo nie popiszę, a w domu to samo bo w weekend palcem nie ruszyłam i się nazbierało :no:

reklama
Witam;-)

Joasiek
fajnie ze noc udana :tak:

Irtasia
powodzenia dla Chrisa :tak:

ja od rana po urzędach jeździłam i mnie od rana coś mdli nie mogę śniadania zjeść nawet bo na samą myśl mi niedobrze :zawstydzona/y:

No pieknie ja tu pisze a wy przegapiacie:wściekła/y::-D:rofl2:
Chris mial przycinane migdaly i usowane polipy jakas nowa technologia laserem i laserem zamykane i robilismy to ambulatoryjnie a wszystkie badania mial robione juz od srody u roznych lekarzy z reszta juz tez to pisalam:-p juz jest w domciu troche placze bo go boli ale lody wodne robia swoje:tak: a i dalam do narkozy zrobic badanie fal mozgowych za 35 euro ze zmniejszalo sie o 40 % to ze sie nieobudzi po narkozie , ze nie bedzie pawiowal itp. oni poprostu mieli przy tym badaniu lepsza widocznosc ile mu podac narkozy :tak: jeszcze tego u nas nierefunduja ale dobra rzecz:tak:

super, że tak szybko zrobiony miał Chris ten zabieg i że już w domku, :tak::-)
wiadomo po wycieciu migdałków zawsze boli, ale u małych dzieci szybko sie goi i szybko zapominaja o bólu:tak:ja miałam wycinane migdałki w wieku 17 lat....:sorry2: ja stekałam dobre 2 dni w szpitalu a maluchy po kilku godzinach smigały po korytarzy zadowolone...:tak::-D zreszta po 3 dniach trafiłam spowrotem do zpitala, bo po napadzie smiechu cos mi tam pękło i nie mogli zatamować krwawienia:sorry2:

A zapomnialam napisac tak jak pisalam juz instruktorowi sie odmienilo i normalnie poraz pierwszy pojade w tym tygodniu 3 razy :-) nawet jak tak niemarudzi to fajny z niego koles dowcipny i do pogadania jak znalazl a jak zaczol czytac polskie slowka dzis to kulalam z nim ze smiechu :-D

Dlatego jutro i w czwartek musze z nim do kontroli isc:tak:
kojaze tylko zdjecia migdała i polipów:confused::rofl2:..laryngologów i innych spacjalistów ale samego faktu (podjecia decyzji i rozpoznaniu) wogole:no:

...bez fal mózgowych nie było pawia po narkozie u nas:no:
....zakaz wysiłku jakis tydzień i krzyku
...jedzenia kruchych rzeczy
....i lody nam wybili z głowy :confused:..ze nie mozna jesc lodów ..choc cały czas tak myslelismy(taka miałabyc nagroda po zabiegu no ale cóż..)

kojaze tylko zdjecia migdała i polipów:confused::rofl2:..laryngologów i innych spacjalistów ale samego faktu (podjecia decyzji i rozpoznaniu) wogole:no:

...bez fal mózgowych nie było pawia po narkozie u nas:no:
....zakaz wysiłku jakis tydzień i krzyku
...jedzenia kruchych rzeczy
....i lody nam wybili z głowy :confused:..ze nie mozna jesc lodów ..choc cały czas tak myslelismy(taka miałabyc nagroda po zabiegu no ale cóż..)
Chris nie moze jesc tylko owocow i czekolady a lody wodne i to jak najwiecej bo lagodza bol ale tylko wodne:tak: jak sie lezy w szpitalu to co chwile je podaja dzieciom:tak:

reklama
Witam
co sie tu dzieje musze was poczytać bo ostatnio nie miałam czasu

Zosia mi troszke choruje tzn sama nie wiem co jej jest, alergia czy jakas angina sie rozwija... mnie chyba tez coś rozkłada ...nie czuje sie za dobrze:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry