reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam poweekendowo:-)

Irtasia oj szkoda kotków, no ale faktycznie, może kotka nie nadawała sie na mamuskę:sorry2:
Gosia i szkoda chomiczka:-(
Kasiad to fakytcznie dłuuuuugi dzień wam sie zapowiada:szok::-)

weekend niby udany, ale wczoraj wieczorem Hubek dał taki popis przez spaniem, że mi się odechciało wszystkiego:baffled::-(:wściekła/y:histeria na całego, wrzaski, kopanie, bicie, płacz, wycie, rzucanie się itp:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w sumie 1,5 godzinki, aż zasnął wymęczony:dry: nie wiem co mu sie porobiło aż tak:dry::confused::baffled:

miłego dzionka dziewczyny

reklama
Witam:-)
Dopiero co wstalam Jenni jeszcze spi Jacki tez ale zaraz musza ja budzic do szkoly a Chris ma dzis termin u anestozjologa a jutro operacja :baffled:
Co do kotki to sa dwawyjscia za 2-3 miechy idzie do kastracji albo zamiast kastracji dam jej wsadzic czip i w przyszlym roku pojedzie do mojej mamy:tak:

Witam.

ale wczoraj wieczorem Hubek dał taki popis przez spaniem, że mi się odechciało wszystkiego:baffled::-(:wściekła/y:histeria na całego, wrzaski, kopanie, bicie, płacz, wycie, rzucanie się itp:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w sumie 1,5 godzinki, aż zasnął wymęczony:dry: nie wiem co mu sie porobiło aż tak:dry::confused::baffled:

No tak to jest,Kuba też zazwyczaj grzeczny,ale raz na jakichś czas robi awanturę i widać,że nie radzi sobie z emocjami jeszcze.:baffled:

Gosiu szkoda chomiczka.Przymierzacie sie do zakupu nowego?

Dzieńdoberek :-)
Zbieram powoli siły żeby się wkręcić w pracę, w poniedziałki zawsze jakoś ciężko mi to wychodzi :-p
W sobotę miałam spotkanie z moją starą klasą z liceum z okazji 15-lecia matury, niezły SZOK zobaczyć ludzi po tylu latach, a z większością właśnie tak długo się nie widziałam, ale było rewelacyjnie! Milenka była u babci a ja do domu dotarłam nad ranem dopiero, za to wczoraj cały dzień umieraaaałam :nerd:

Witam:-) Po miłym weekendzie szara codzienność;-) Właśnie kończy się jedno pranie, czeka prasowanie, a jeszcze chcę pościel wyprać, bo ładna pogoda. Dzieciaki wyrzucę do ogródka, zacznę obiad... przynajmniej jak dzisiaj to wszystko zrobię to kolejne dni będą lżejsze;-)

Miłego dnia:-)

Hej. Podobno chłodno i podobno bedzie padac...
chyba się nie sprawdziło to chyba, no chyba, ze do wieczora się jeszcze rozpada:-D
hej kobiety!
Oj, jak ja nie cierpię poniedziałków:no:
i u nas się zaczęło przed 6, na szczęście zadowoliła się bajką, o placu zabaw nie wspomniała:-D Teraz śpi, wylatała się z nianią po dworze, a ja też najchętniej bym się zdrzemnęła:tak:

reklama
I ja sie witam..

U nas pada od samego południa..no i dobrze..bo w koncu nic nie urośnie...a trawe posiałam:-p

W pracy spokój, Filip u teściowej poszalał, teraz ogląda bajkę...i za chwilkę do spania.ja może lampkę winka jakiegoś wypije z okazji rocznicy zamieszkania w swoim domku:sorry2:
Dzis przyszły meble do pokoju Filipka...jeszcze muszę tam trochę pogipsowac i pomalować..później tylko podłoga i gotowe...w sypialni tez tyle do zrobienia zostało..może za jakiś miesiąc sie będzie gotowe:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry