Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moje dziecie i maz jeszcze spia. Dzis bedzie udany dzien - pogoda ladna i Wolfia z dzieciaczkami do nas przyjezdza.:-)
Irtasia, biedne kotki. Szkoda Wisnia, w koncu musi byc lepiej. SAma tez tak sobie mowie i nadal czekam na te ''lepiej'', hi hi. Patri, oby Julce szybko to minelo. Rozalka, to fajnie z emieliscie noc spokojna
Witam :-)
Wczoraj udało mi się załapać do fryzjera, a teraz właśnie siedzę z farbą na głowie.
U nas dziś od rana pada i nie wygląda na to, żeby chciało przestać, więc pewnie siedzenie w domku nas czeka
Irtasia, szkoda kotków. Coś pechowa ta kotka, chyba nie nadaje się na mamę.
Emilce zdechł chomik i biedna wczoraj cały czas chciała jechać kupić myszki
nie wiem co było z tymi chomikami że wszystkie tak zdechły
a dziś powiedziała dziadkowi
"drugi chomik był brzydki bo nie jadł i zdechł " ciekawe skąd jej się to wzieło bo my powiedzieliśmy jej że uciekł balkonem na trawkę
Kasiu może usłyszała bo moja mama wcześniej mówiła że mam zobaczyć jaki jest słaby i chudy a ja powiedziałam że może nic nie je (choć wiem że to coś innego je dopadło że tak pozdychały )ale że brzydki i zdechł to nie mówiliśmy bo wiem że Emilka by sie popłakała a tak jak uciekł to tylko go szukała po domu i też sie zasmuciła ale już tak nie przeżywała a ona widoczniej lepiej wie co się stało niż myśleliśmy