Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wsród moich znajomych pępkowe to imprezka mieszana, ale dziś się dowiedziałam że u niektórych tylko męska. Za tydzień jedziemy odwiedzić kuzynka Milenki który narodzi się dziś albo jutro. I mieliśmy przy okazji wyjść sobie razem poimprezować, pierwszy raz od wielu, wielu miesięcy...
Uwielbiam jak ktoś mi tak atrakcyjnie wieczór organizuje, zamiast wyjścia w końcu do ludzi, to posiadówa z teściową 

Z reguły chodzi sobie na koncerty, a że słucha bardzo dziwnej, trudnej dla mnie i pokręconej muzyki, to ja rzadko mam ochotę pójść z nim, bo albo bym się zanudziła, albo by mnie tam coś trafiło 

U nas w ogóle nie ma tradycji robić imprez typowo męskich lub typowo babskich. A jak by ktoś zorganizował, to nie poszlibyśmy w pojedynkę, taką mamy umowę przedślubną - imprezujemy zawsze razem.
Przynajmniej nie ma żadnych nieporozumień i nic do ukrycia;-) Zresztą szczerze mówiąc ja z mężem wychodzimy z założenia, że albo razem gdzieś wychodzimy albo w ogóle - ale masło maślane mi wyszło
Zresztą odkąd mamy Małego to rzadko gdzieś wychodzimy, ale nadrobimy to tylko troszkę podrośnie;-)