reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Patch, jasne, że nam Cię brakowało. Fajnie, że już jesteś, współczuję wolnego kompa, ja też się zawsze denerwuję, jak mi strony wolno się ładują, nie mówiąc o zdjęciach.
Teraz są wakacje, więc pewnie będą z nas co niektóre znikać na jakiś czas, a potem będą wracać wypoczęte.

reklama
Patch mój komputer to 7 letni złom :-D ale daje rade ważne że na BB mogę wejść ;-)

A dziś byłam w ośrodku pomocy rodzinie i ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nadal nie mają druków i nie załatwiłam wychowawczego ani rodzinnego tego od września :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz wzięłam telefon i będę dzwonić :tak: ostatnio mi babka powiedziała że na 100% będą po 1 lipca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a nadal nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D
Ale się mój Robert się wkurzył :-D a ja nic a on do mnie co ty taka wyluzowana ;-)

Ja też jeszcze nie załatwiłam sprawy rodzinnego i wychowawczego, tylko u nas nie załatwia się tego w pomocy społecznej (szkoda, bo tam pracuję) tylko w Urzędzie Miasta.

dobra dziewczynki ja sie zegnam zmykam na jakis czas :tak:jade troche wypoczac mam nadzieje ze choc na odrobine sloneczka sie zalapie a wy trzymajcie sie cieplutko pozdrawiam magda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry