reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hejka dziewczyny, ale się ładnie zrobiło u nas, słonecznie:-) mam nadzieję, ze weekend długi bedzie cieplutki:-)

a nasze autko w naprawie, wymieniaja drzwi, bo mój tata w nas wjechał na podjeździe:-D i mamy przytarte mocno:sorry2: ale za to teraz mamy forda focusa kombi a nasze to tylko ford fiesta, więc na długi weekend bedziemy sie rozbijac wiekszym autkiem:-)

reklama
My mamy combi,bo juz sie nie miescilismy do mnieszego.Zaluje,ze nie zrobilismy tego wczesniej,bo teraz wszystko zmieszcze,nawet jak jade z mama na zakupy;-).

Hejka dziewczyny, ale się ładnie zrobiło u nas, słonecznie:-) mam nadzieję, ze weekend długi bedzie cieplutki:-)

a nasze autko w naprawie, wymieniaja drzwi, bo mój tata w nas wjechał na podjeździe:-D i mamy przytarte mocno:sorry2: ale za to teraz mamy forda focusa kombi a nasze to tylko ford fiesta, więc na długi weekend bedziemy sie rozbijac wiekszym autkiem:-)

fajny tata :-D

u nas pogoda do d...
Zosia ciągnie na pole a tu sie nie da, co chwilke pada :/ i przez to marudzi bo nie ma co robic

reklama
no wlasnie pogoda wietrzna choc slonce swieci a ja mialam takie plany na ten weekend z SZymkiem
moj maz jedzie w piatek sobote na spotkanie studentow wiec nawet w niedziele bedzie do d....
a ja jade do rodzicow do gdanska i chcialam w 1 dzien plynac tranwajem na hel z gdyni no ale jak taki wiatr to odpada wiec postanowilam ze sie wybiore na ten plac zabaw w manhatanie podobaly mi sie wasze foty zobaczymy
do zoo moze w sobote no i co tu robic cholipa :crazy::baffled:
pewnie tranwajem poplyniemy w dzien dziecka jak bedzie lepsza pogoda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry