reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Moja kotka juz na dniach bedzie sie kocic :-) do 9 czerwca powinny juz byc:tak: mam nadzieje ze teraz obedzie sie bez komplikacji:tak: i ze da rade,chyba 5 ich nie ma bo mniejszy brzuszek niz ostatnio:tak:,pewnie macie w d... moje kotki ale co tam musze sie pochwalic:-)

Moja kotka juz na dniach bedzie sie kocic :-) do 9 czerwca powinny juz byc:tak: mam nadzieje ze teraz obedzie sie bez komplikacji:tak: i ze da rade,chyba 5 ich nie ma bo mniejszy brzuszek niz ostatnio:tak:,pewnie macie w d... moje kotki ale co tam musze sie pochwalic:-)
No co Ty Irtasia,uwielbiam zwierzaki.Koniecznie wklej foty maluchów.:tak:

Hejka dziewczyny, ale się ładnie zrobiło u nas, słonecznie:-) mam nadzieję, ze weekend długi bedzie cieplutki:-)

a nasze autko w naprawie, wymieniaja drzwi, bo mój tata w nas wjechał na podjeździe:-D i mamy przytarte mocno:sorry2: ale za to teraz mamy forda focusa kombi a nasze to tylko ford fiesta, więc na długi weekend bedziemy sie rozbijac wiekszym autkiem:-)

teraz to pada i chłodno :baffled:

u nas nie wiem .........i tak nie wyjde chyba ze na pogotowie:-(

co znowu :szok:

super i kotek śliczniutki :tak:a co zrobicie z kotkami wszystkie wydacie już zamówione ???

Aleeeeeeeeeeee jestem zla jakies smarkacze robili sobie dzis jaja i dzwonili po domofonach no a ja akurat robilam nalesniki Jenni mi wisiala na nogach i domofon chcialam odebrac i jak sie poslizgnelam (chyba na oleju) to jak palcem od nog walnelam o prog to az glebe zaliczylam teraz caly czerwono-fioletowy i opuchniety :wściekła/y::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry