Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No co Ty Irtasia,uwielbiam zwierzaki.Koniecznie wklej foty maluchów.Moja kotka juz na dniach bedzie sie kocic :-) do 9 czerwca powinny juz bycmam nadzieje ze teraz obedzie sie bez komplikacji
i ze da rade,chyba 5 ich nie ma bo mniejszy brzuszek niz ostatnio
,pewnie macie w d... moje kotki ale co tam musze sie pochwalic:-)

Hejka dziewczyny, ale się ładnie zrobiło u nas, słonecznie:-) mam nadzieję, ze weekend długi bedzie cieplutki:-)
a nasze autko w naprawie, wymieniaja drzwi, bo mój tata w nas wjechał na podjeździei mamy przytarte mocno
ale za to teraz mamy forda focusa kombi a nasze to tylko ford fiesta, więc na długi weekend bedziemy sie rozbijac wiekszym autkiem:-)

u nas nie wiem .........i tak nie wyjde chyba ze na pogotowie:-(

Moja kotka juz na dniach bedzie sie kocic :-) do 9 czerwca powinny juz bycmam nadzieje ze teraz obedzie sie bez komplikacji
i ze da rade,chyba 5 ich nie ma bo mniejszy brzuszek niz ostatnio
,pewnie macie w d... moje kotki ale co tam musze sie pochwalic:-)
a co zrobicie z kotkami wszystkie wydacie już zamówione ???W niemczech jest popyt na kotkisuper i kotek śliczniutkia co zrobicie z kotkami wszystkie wydacie już zamówione ???
tylko na wakacje jest ciezko oddac lub sprzedac ale ja i tak je bede oddawac lub sprzedawac w sierpniu czyli zacznie sie rok szkolny

No właśnie ,a szczególnie jak ciągle boli.Ojej, IrtasiaMoże jest złamany
Oby nie, ale skoro jest fioletowo - czerwony i spuchnięty to niestety jest duża na to szansa
![]()