reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

GOsialub Irtasia powiedzcie ile wychodzi tych rogalikow z tego przepisu GOSIOWEGO? bo chce zrobic ale chyba na poczatek z polowy porcji....Irtasia pisalas bodajze wczoraj ze zrobilas te rogale z serem-? z jakim? z Quarkiem? co dodalas jeszcze? jakos takmnie na te rogale naszlo...wiec pytam

IRTASIA pisz!!!!!:-p:-p
mniam teraz i na to ciasto GOSIOWE z jablkami mam chetke
Przedwczoraj robilam z marmolada i wyszlo 31 a wczoraj z Quarkiem wiesz jakim i wyszlo ich 32:tak: do tego Quarku dodalam zoltko i cukier:tak:

reklama
:tak:tak ale ktomi 32 rogale zje..............zawsze mam ten problem i potem sama musze wpierdzielac;-)
no ale pojutrze ide na piknik to jak wyjda ludziom dam;-):-D

dzis dostalam prosto z wloch 2 przepisy na oryginalne tiramisu, jak kiedys zrobie i beda zjadalne to wam powiem:-D

:tak:tak ale ktomi 32 rogale zje..............zawsze mam ten problem i potem sama musze wpierdzielac;-)
no ale pojutrze ide na piknik to jak wyjda ludziom dam;-):-D

dzis dostalam prosto z wloch 2 przepisy na oryginalne tiramisu, jak kiedys zrobie i beda zjadalne to wam powiem:-D
Ja to nawet niewiem co to tiramisu:rofl2: teraz ja do tylu a ty sie posmiej:-D

reklama
Do góry