reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ja dzis tez miałam noc do dupy:-(
mała kaszlała i wyła prawie cała noc
zaczeła tak ni zgruszki ni pietruszki a teraz cisza
zdrowa

Oj zdrowko dla Sarci

Siostra urodzila wczoraj o 21.25. Błażej ma 3380 urodzila naturalnie:tak::-)
Jak zobaczylam jego zdjecie az sie poryczalam.......jedziemy dzisiaj do niej do szpitala narobie fotki to Wam pokaze:tak:

Witam. Spałam dziś długo i łeb mnie boli chyba od tego spania.

Nuśka, gratulacje dla siostry :tak:

Irtasia, w nocy czasem spada tak temperatura, bo metabolizm zwalnia. Ale może to być też osłabienie.

Agusia, bardzo mi przykro :-:)-:)-(

reklama
Hej!!!
Nadrabiam:zawstydzona/y:zaległości.
Agusia:-:)-:)-(
Nuśka pogratuluj dzielnej siostrze:tak:, no tak to już na tym świecie poukładane, jeden odchodzi, a drugi się rodzi.

Powinnam się dziś na weselu u chrześnicy bawić:confused:, ale po pierwsze: żałoba po dziadku, po drugie Artur miał wyjazd dawno zaplanowany i niestety opłacony, a oni z tym weselem ledwo dziadka pochowaliśmy(wnuczka za dychę jakby im się gdzieś spieszyło), zła jestem, za daleko (600 km) żeby pociągiem się tłuc samemu z dziećmi, które do tego chore:baffled:, musiałam poinformować, ze nie będziemy(jeszcze w wakacje), a teraz się z tym źle czuję:zawstydzona/y:

Do góry