reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
WOW 
Karola ale z Ciebie sliczna babeczka!!! i ten ognisty kolorek! Swietnie wygladasz!

Karola ale z Ciebie sliczna babeczka!!! i ten ognisty kolorek! Swietnie wygladasz!
karola-04
dzieki
moj maz popatrzyl i powiedzial no ładnie taki braz z rudym - hmmm gdzie on ten braz widzi to nie wiem.
no i byl zly ze tyle to trwalo bo wyjechal do berlina przed chwila i musial czekac na to bym skonczyla prasowac koszule no tak mnie wkurzyl ze nawet na twarzy bylam taka czerwona jak wlosy.
dupek jeden
dobrze ze pojechal do tego czasu zlosc mi przejdzie
moj maz popatrzyl i powiedzial no ładnie taki braz z rudym - hmmm gdzie on ten braz widzi to nie wiem.
no i byl zly ze tyle to trwalo bo wyjechal do berlina przed chwila i musial czekac na to bym skonczyla prasowac koszule no tak mnie wkurzyl ze nawet na twarzy bylam taka czerwona jak wlosy.
dupek jedendobrze ze pojechal do tego czasu zlosc mi przejdzie
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Karola, super kolor. Bardzo mi sie podoba.
No i pasuje Ci.

No i pasuje Ci.WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Karola piękne jesienne kolorki masz na głowie;-) Świetnie wyglądasz
- tylko pozazdrościć:-)
- tylko pozazdrościć:-)Oliwieczka
dzieki dzieki my dzis na noc u babci - mojej tescioeki piwko w lodowce czekamy az maly idzie spac a my na seanc you can dance - chlopow nie ma to baby szleja
dzieki jeszcze raz za mile posty.
milego wieczoru!

my tez z tesciowa pijemy piwko :-)
reklama
Oliwieczka
dzieki dzieki my dzis na noc u babci - mojej tescioeki piwko w lodowce czekamy az maly idzie spac a my na seanc you can dance - chlopow nie ma to baby szleja
dzieki jeszcze raz za mile posty.
milego wieczoru!

my tez z tesciowa pijemy piwko :-)i czekamy na barwy szczescia