reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Właśnie wróciliśmy z Jadwigi (teściówka), jestem opchana i opita (drinkami :-p).
Nie karmię, to mogę poszaleć, a co!

Karola, zdecydowanie ładniej Ci w takim ognistym kolorze :tak:

Oj,poszłabym gdzies w gosci:-):tak:.Na razie nic sie nie szykuje.Chyba u nas rocznica w swieta,ale jeszcze nie wiem czy bede wyprawiac:sorry2:.

Dzien dobry:-)

Karola kolorek śliczny i przede wszystkim Tobie w nim ladnie....och tez mam ochote na jakas zmiane z fryzurka ale zawsze wychodzi mi to na zle:-p

Kasiad ja tez po imieninach u tesciowej <Jadzia> ale nie bylo najgorzej pojadlam ciacha i jeszcze na wynos dostalismy hihi

Dzisiaj juz od rana pranie jedno wstawione, reczne juz wuprane.....teraz sie troszke poobijam i pojde szykowac sie do pracy.:baffled:

Witam!
Na niebie dziś chmury okropne, ale nie pada.
Dziś siedzimy w domu, więc trochę popiorę i przepatrzę ciuchy w mojej szafie.
Ale narazie kawkuję po śniadaniu :-)

reklama
Do góry