reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej lutówki:)

Babeczki mam ptanko, czy ktoraś z Was ma moze prawo jazdy na czas okreslony ? Ja dostalam na kilka lat chyba 3 ...i w lutm mi się konczy waznosc prawka, dostałam tak ze względu na to ze nosze okulary i chyba musze zobic nowe badanie oczu ...tylko gdzie i z czym mam sie zgłosić? Nie wiem jak mam się za to zabrać :/

Witam :-)

Ja Oliwieczka nie potrafię Ci pomóc :no:

Dziś po południu idziemy do teściówki na imieniny. A przedtem jakiś spacerek zaliczymy, za oknem pochmurno, ale na szczęście nie pada.

Witam Wszystkie;-) U nasz pochmurno, ale na szczęście nie pada tak jak wczoraj:-p Pospaliśmy już drugi dzień z rzędu prawie do 9, tzn. Vicek pospał, a ja sobie poleżałam w łóżku dłużej:tak: Chyba naszym Maluchom też się udziela aura pogodowa skoro śpią dłużej i nie chce im się rano wstawać:-p

Oliweczka mój mąż ma taki sam problem jak Ty i sama się zastanawiam, co będziemy musieli zrobić. Mam nadzieje, że u nas nie będzie problemu, mimo że mój mąż wymeldował się w Polsce ze względu na wojsko:sorry2: Jak będziesz już coś wiedziała to proszę podziel się informacjami - będę wdzięczna;-)

Witam Wszystkie;-) U nasz pochmurno, ale na szczęście nie pada tak jak wczoraj:-p Pospaliśmy już drugi dzień z rzędu prawie do 9, tzn. Vicek pospał, a ja sobie poleżałam w łóżku dłużej:tak: Chyba naszym Maluchom też się udziela aura pogodowa skoro śpią dłużej i nie chce im się rano wstawać:-p

Oliweczka mój mąż ma taki sam problem jak Ty i sama się zastanawiam, co będziemy musieli zrobić. Mam nadzieje, że u nas nie będzie problemu, mimo że mój mąż wymeldował się w Polsce ze względu na wojsko:sorry2: Jak będziesz już coś wiedziała to proszę podziel się informacjami - będę wdzięczna;-)

podziele sie oczywiscie jak tylko bede cos wiedziała :tak:

Hej lutówki:)

Babeczki mam ptanko, czy ktoraś z Was ma moze prawo jazdy na czas okreslony ? Ja dostalam na kilka lat chyba 3 ...i w lutm mi się konczy waznosc prawka, dostałam tak ze względu na to ze nosze okulary i chyba musze zobic nowe badanie oczu ...tylko gdzie i z czym mam sie zgłosić? Nie wiem jak mam się za to zabrać :/
Oliwieczka,tak jak pisze Gosia najpierw okulista,potem lekarz z uprawnieniami do wystawiania zaswiadczen dla kierowcow:tak:.Papierek od niego dołaczasz do druczka w urzedzie.Ja mialam na 5 lat,ale ładnie sie usmichnełam do lekarza;-) i dostalam na 15.Pogadaj z lekarzem,zeby Ci dal na wiecej:tak:

reklama
Cześc dziewczyny. Ja też się dzisiaj wyspałam, bo siedzimy wszystkie chore w domu. Tak strasznie kaszle, ze mnie wczoraj z pracy wywalili. Jutro ide do lekarza. Madzia ma podobne objawy i dzisiaj pediatra stwierdziłą, ze to od zatok. Zobaczymy co mi powie moja. I ciekawe co bedzie z Mają, bo też kaszle.

Do góry