reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej dziewczęta, zaglądam właśnie, co u Was słychać, ale widzę, ze podczas weekendu niewiele się działo.
Mysia, rozumiem cię w całej rozciągłości, u mnie z czasem dość podobnie, na nic czasu, jedyne co dobre, to fakt, że Wikusia podczas mojej nieobecności dopilnowana, przez kompetentną nianię:tak:
Zaraz wybieramy się do ZOO, bo dzień piękny, czekamy tylko, żeby mała się wyspała.

Ostatnia edycja:
Witam :-)
No nie, ostatnia schodzę i pierwsza się pojawiam :dry:
Co się dzieje, że nikogo jeszcze o tej godzinie nie ma na BB :confused:
Gości miałam od wczoraj,więc czasu mniej.Ale już pojechali,więc leniu****e,Kuba śpi,mąż wyjatkowo w niedzielę w pracy(ale przyjeżdza na 3 godzinki na obiad)...

reklama
hej dziewczyny:-)

alez mnie tu nie było dawno i kompletnie wypadłam z rytmu, no ale juz i tak pewnie nie nadrobie nigdy tych zaległości...:sorry2:
siedzę w domciu, jestem na zwolnieniu bo moja mama sie pochorowała no i nie miał kto z Hubkiem zostac, wracam do pracy dopiero 3 listopada, no a tylko tam interenet na całego wiec poczytam moze wtedy troche, chyba ze mnie robota zawalą...
jest super, HUbek przeszczesliwy bo mama w domciu non-stop, spi pieknie, budzi sie dopiero koło 5 na butle i spi do 7.30-8, zaczyna ruszac z mówieniem, nocnikkowanie sie rozwija, no same plusy z tego mojego "domowania" :-)
no i nadrabiam moje tłumaczenie w miedzy czasie:-)

buziole dla wszystkich

miłego wieczorku:-)

Do góry