reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Cześć dziewczyny,głowa mi napitala jak nie wiem,co...i nie chciało mi sie wstać,ale dostałam plastikowym kubeczkiem w oko,no i od razu wstałam jak z procy...:tak:

Mnie tez strasznie brakuje Joasiek:tak:
Nie wiem, tyle zmian...jak sie juz zupełnie wpada w inny rytm to pewnie trudno wrocic na bb:-(
Lil kate tez...

Dziendoberek:tak::tak::tak:

no to juz prawie weekend.
Joasiek, z tego co pamietam, pisala ze ma bardzo duzo pracy przy remoncie. A o Lil kate tez zastanawiam sie co z nia.

Hej

Joasiek pewnie zapracowana :sorry2:

A my sie pakujemy i dzis juz pierwszą noc spedzimy w nowym domku.:tak::-)
Jutro z rana skrecamy mebelki kominek bedzie za tydzień ale spac juz można i mieszkać:tak:

zdjecia jak juz bedzie wszytsko zrobione pokaże :-)
no to miłego dnia babeczki !!!!!
paa

reklama
Hej dziewczynki :-)

Ale Rozalka i Gosia miałyście atrakcje :baffled:

Ja też często myślę o Joasiek i Lil, szkoda, że się nie odzywają, brakuje mi ich tutaj :-(

Do góry