• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
To moza ja napisze kilka słow wiecej.Rano wyprawa do Praktikera po pilarke,ktora przy kasie cudem okazala sie 50 zl tansza:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:.Potem 2 godziny robilam sałatke warzywna,a teraz nogi mnie bola od stania w kuchni:-p;-).Dzieci sie dra jak zwykle,konrad rozwala klocki,kiedy juz zdecyduje sie wyjsc na chwile z auta...;-);-).
Jutro jedziemy do kina na High School Musical 3.Ja oczywiscie nie obejrze,bo nie mam co zrobic z Kondziem:no:.Pewnie sobie pochodzimy,zrobimy drobne zakupki i w domu o 22.A w weekend szkoła:tak:.
To juz do konca tygodnia moge nic tu nie pisac;-).

Tycia jak to nic?Jutro chcemy Cie tu zobaczyć.
A sałatkę warzywną też bym zjadła,jutro mam plan,żeby zrobić.:tak:
A ja dzis u męża siorki na kawce byłam.Kuba sie wyszalał,wybawił lalkami kuzynki:-D,wysępił parę książeczek(ach ten mój czytelnik),no i w domku zlądowaliśmy o 21.00,więc szybkie mycie i spanie.Bez smoczka oczywiście;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry