reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej kobietki!

Ale sie za Wami stesknilam, nawet nie przypuszczalam ze bedzie mi Was tak brakowalo. :-(
Wiec tak pierwsza noc zaliczona w nowym domku- mamy:)
Jest cuuudnie!! :-)Mam wszedzie bliziutko!!! Okolica prztjemna:)sklepy, przedszkole, kosciyl park poczta praktycznie pod domkiem

Martwi mnie tylko Zosia, marudzi troszke, jakby chciala do porzedneigo domku, poswiecam jej wiecej uwagi, ale mysle ze sie szybko przyzwyczai, chcialabym bardzo:sorry2:

i jeszcze jedna dobra wiadomosc! za miesiac bede miala autko!:tak:

internetu na stale jeszcze nxie mam, ale postaram sie odezwac od czasu do czasu !!!

bużka !!!!!paaaaa

Hej Oliwieczka, same dobre wieści :-) Dzieci zazwyczaj ciężko znoszą przeprowadzki, ale Zosia napewno szybko się przyzwyczai, tylko potrzebuje więcej czasu niż Wy :tak:

Witam wieczorkiem,

u nas pogoda ladna ale bardzo, bardzo zimno. I jakos ostratnio nastroj mam podly - nawet pisac na BB mi sie nie chce.

Oliweczka,
swietnie ze tak fajnie Wam sie mieszka.

Witam...

Padam ze zmęczenia, ale obiecałam kobei ze muszę z wami pogadać...bez was jest ciężko...

w pracy do du...jutro napisze wiecej - jak chcecie...:-p

Oliwieczka rewelacyjnie,ze wam sie tak dobrze mieszka - a Zosieńka na pewno sie przyzwyczai - Filip też był dziwny przez pierwsze dni ale po 2-3 było oki, wiec nie martw sie..no i wam sie podoba - do dobrze!!!

Sliczny avatarek , Karolina:tak:
Przepiękny!!!!

Ide na M jak miłość

i spac....

Mysia pisz,kobitko,pisz.
Wiesz,ze tu na Ciebie zawsze czekamy i sie martwimy jak coś sie dzieje.:tak:

Spadam spać,jeszcze sie nie przestawiłam na nowy czas;-)
Męża brak,w pracy:baffled:

reklama
Hej cioteczki kochane!!!
Brakowało mi Was BARDZO :-( mam ostatnio takie zawirowania w życiu osobistym, że szkoda mówić....
Milenka rośnie jak na drożdżach, zaraz wejdę na inne wątki żeby opisać jaka jest już mądra i kochana :tak:
Ale zaległości jakie tu mam nie nadrobię już nigdy..... mam nadzieję że mi to kiedyś wybaczycie :unsure:

Do góry